Home TOP NEWS Η ΟΜΟΝΟΙΑ αποχαιρετά σήμερα τον Μεγάλο της Αρχηγό

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αποχαιρετά σήμερα τον Μεγάλο της Αρχηγό


Στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στην Λευκωσία θα τελεστεί η κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους ο οποίος έφυγε από την ζώη τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης στα 71 του χρόνια.

Συγγενείς, φίλοι, και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα αποχαρετήσουν και θα οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία τον Μεγάλο Αρχηγό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο οποίος άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην ιστορία της OMONOIAΣ αλλά και του κυπριακού ποδοσφαίρου γενικότερα καιέμεινε και θα παραμείνει γνωστός ως το “Δέκα το καλό”.

Η κηδεία θα γίνει δαπάνη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ και σε αυτή θα παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, θα καταθέσει στεφάνι και θα εκφωνήσει επικήδειο λόγο  στην μνήμη του εκλιπόντος.

Τις προηγούμενες μέρες η ΟΜΟΝΟΙΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την ενημέρωσε ότι η οικογένεια επιθυμεί όπως αντί στεφάνων εις μνήμη του εκλιπόντος να γίνονται εισφορές στον Σύνδεσμο Στήριξης ” ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ ΖΩΗΣ”.Το Δ. Σ του Ομίλου θα καταθέσει εισφορά στον Σύνδεσμο εις μνήμη του εκλιπόντος.

Η ομάδα μας παραχώρησε τραπεζικούς λογαριασμούς του Συνδέσμου για να όσους θέλουν να κάνουν την εισφορά τους.

ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ ΖΩΗΣ
IBAN: CY84 0050 0349 0003 4901 G459 3701
AP. ΛOΓAPIAΣMOY: 349 01 G45937 01
SWIFT (BIC) EΛΛHNIKHΣ TPAΠEZAΣ: HEBACY2

Αιώνια να είναι η μνήμη του και ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει