Home TOP NEWS Προετοιμασίας συνέχεια ενόψει Ολυμπιακού

Προετοιμασίας συνέχεια ενόψει Ολυμπιακού


Με καθημερινές προπονήσεις και εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται στο «Ηλίας Πούλλος» η προετοιμασία της ομάδας μας για το Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας για την 6η αγωνιστική των πλεί – οφ.

Είναι σημαντικό οι ποδοσφαιριστές να εκμεταλλευτούν την κάθε προπόνηση και να πάνε στο παιχνίδι προετοιμασμένοι και έτοιμοι για να κυνηγήσουν τη νίκη που θα μας επιτρέψει να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα και η οποία θα μας κρατήσει για άλλη μια αγωνιστική στην κορυφή της βαθμολογίας

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ με ενδεχόμενη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό πέραν από το βαθμολογικό όφελος, θα μπορέσει να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία ενόψει της δύσκολης σύνεχειας και για τα σημαντικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο και ο Χένινγκ Μπεργκ αναμένεται να αποφασίσει σε μεγάλο βαθμό και για το πλάνο που θα ακολουθήσει σε αυτό το παιχνίδι.

Ο Νορβηγός κόουτς ως γνωστόν δεν θα έχει στην διάθεση του, τους τιμωρημένους Χούμποτσαν και Ντούρις, τον τραυματία Κίκο, αλλά και τους ποδοσφαιριστές που ήταν με την Εθνική Ελπιδών (Κακουλή-Παναγιώτου-Χαραλάμπους).