Home TOP NEWS Χωρίς την πίεση του χρόνου, ετοιμάζουν τις επόμενες προσθήκες

Χωρίς την πίεση του χρόνου, ετοιμάζουν τις επόμενες προσθήκες


Μπορεί ο κόσμος της ομάδας να περιμένει ανακοινώσεις μεταγραφών ωστόσο στο συγκεκριμένο κομμάτι επικρατεί «σιγή» τον τελευταίο ενάμιση σχεδόν μήνα.

Οι προσθήκες των Γιούστε και Ψάλτη κρίθηκε αναγκαίο να γίνουν άμεσα ώστε να καλυφθούν οι θέσεις των Λούφτνερ και Μαυρία που αποχώρησαν, με δεδομένο πως δύο αμυντικοί της ομάδας (Χούμποτσαν, Λανγκ) θα ήταν στις αποστολές των Εθνικών τους ομάδων στο Γιούρο.

Χούμποτσαν, Λανγκ και Ντούρις θα είναι σίγουρα διαθέσιμοι στους πρώτους επίσημους αγώνες αφού θα ενσωματωθούν με την ομάδα στην Πολωνία.

Η συμφωνία με τον Αμερικανό Ντίσκερουντ έχει επιτευχθεί και περιμένουμε την επίσημη ένταξη του στην ομάδα. Στόχοι για να καλύψουν άλλες δύο θέσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή έχουν εντοπιστεί και θα πρέπει να αναμένουμε ακόμα μία προσθήκη πριν τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα με την Ντιναμό.

Θα πρέπει επίσης να τονιστεί πως η τακτική των ανθρώπων της ομάδας είναι πάγια. Κάνουν υπομονή, διαπραγματεύονται μέσα στα οικονομικά όρια που έχουν καθοριστεί και θέλουν να αισθάνονται σίγουροι για τους παίκτες που θα αποκτηθούν.

Το υφιστάμενο ρόστερ μπορεί να ανταποκριθεί στους πρώτους αγώνες και να αποδώσει σε ψηλό επίπεδο έτσι οι άνθρωποι της ομάδας προγραμματισμού δεν αισθάνονται κάποια ανησυχία, θα πάρουν τον χρόνο τους για να φέρουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ τους καταλληλότερους.

Τρεις μεταγραφές θα γίνουν μέσα στο επόμενο διάστημα, συμπεριλαμβανομένης και αυτής του Ντίσκερουντ.