Home TOP NEWS Η τακτική στον επαναληπτικό έχει δύο σενάρια

Η τακτική στον επαναληπτικό έχει δύο σενάρια


Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα προσεγγίσει τον επαναληπτικό με την Ντιναμό ο Χένινγκ Μπεργκ. Ήμαστε αυτή τη στιγμή πίσω στο σκορ με 2-0 και πρέπει να σκοράρουμε στο ΓΣΠ.

Ο Νορβηγός είδε την αντίπαλο μας, ξέρει πλέον ποια είναι τα δυνατά της σημεία αλλά και κάποιες αδυναμίες και εκεί είναι που θα επιδιώξει να κτυπήσει.


Το ερωτηματικό έχει να κάνει με την τακτική που θα ακολουθήσουμε σε 6 βράδια στη Λευκωσία.

Το ένα σενάριο θέλει την ΟΜΟΝΟΙΑ να μπαίνει από την αρχή επιθετικά, να ρίξει το βάρος στην προσπάθεια επίτευξης γκολ από νωρίς για να αλλάξει τα δεδομένα στην υπόθεση πρόκριση. Αν επιλεγεί αυτή η τακτική τότε θεωρούμε πως θα γίνουν αλλαγές στην εντεκάδα ώστε να μπουν στο γήπεδο ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν ταχύτητα επιθετικά.

Το άλλο σενάριο θέλει την ΟΜΟΝΟΙΑ να ακολουθεί την ίδια τακτική όπως και στον χθεσινό αγώνα. Να προσπαθήσει δηλαδή, με παιχνίδι υπομονής, αρχικά να περιορίσει την αντίπαλο της στην επίθεση γνωρίζοντας πως σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο κι αν έρθει το γκολ τότε ξαναμπαίνουμε στο παιχνίδι.

Το σίγουρο είναι πως η προετοιμασία θα γίνει με στόχο την ανατροπή. Η αποστολή μας είναι εξαιρετικά δύσκολη όμως η ομάδα έδειξε πάρα πολλές φορές ότι έχει την κατάλληλη νοοτροπία και πως ποτέ δεν τα παρατάει.