Home TOP NEWS Ένα μικροπρόβλημα κράτησε τον Φαμπιάνο στην Κύπρο

Ένα μικροπρόβλημα κράτησε τον Φαμπιάνο στην Κύπρο

Ως γνωστόν οι Φαμπιάνο και Ζαχαρίου δεν ταξίδεψαν στην Ελβετία για το παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την Βασιλεία για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Βραζιλιάνος κήπερ προτιμήθηκε να παραμείνει στην Κύπρο καθώς αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού στον ώμο (όχι ανησυχητικό), το οποίο αποκόμισε στην προπόνηση της Τρίτης, μια μέρα δηλαδή πριν η ομάδα μπει στο αεροπλάνο για Ελβετία.

Μετά από αυτή την εξέλιξη και βλέποντας και την καλή εμφάνιση του Ουζόχο, ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του δεν θέλουν να ρισκάρουν την συμμετοχή του στο επερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΠΑΕΕΚ και ίσως ο Φαμπιάνο μείνει εκτός για να προφυλαχθεί.

Μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με την νεοφώτιστη ομάδα θα ακολουθήσει το ντέρμπι με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ και ο Νορβηγός κόουτς θα θέλει να έχει στην διάθεση του ένα υγιεί, γερό και δυνατό Φαμπιάνο που θα είναι σε θέση να υπερασπιστεί την εστία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της.

Αν τελικά ο Φαμπιάνο δεν κληθεί να αγωνιστεί στο ματς με την ΠΑΕΕΚ, τότε την θέση του κάτω από τα γκολπόστ θα πάρει και πάλι ο Ουζόχο, ο οποίος στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι με την Βασιλεία είχε μια πολύ καλή παρουσία.

Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας έδειξε στο ματς στην Ελβετία να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και να επανάρχεται με τον Μπεργκ να μπόρει πλέον να τον εμπιστευτεί και να του δίνει γάντια βασικού όταν χρειαστεί.