Home TOP NEWS Επισκέφθηκε το “Ηλίας Πούλλος” o Τζον Χριστοδούλου!

Επισκέφθηκε το “Ηλίας Πούλλος” o Τζον Χριστοδούλου!

Σε πλήρη εξέλιξη φαίνεται πως βρίσκονται οι διεργασίες για την μεταβίβαση της πλειοψηφίας των μετοχών της εταιρείας ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον Τζον Χριστοδούλου.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες συμφωνήθηκαν όλα πλέον και το μόνο που απομένει είναι να περάσουν τα συμβόλαια από τους νομικούς (πωλητή και αγοραστή) και τα νεότερα αναμένεται ότι θα προκύψουν σε περίπου 2-3 εβδομάδες.

Να σημειώσουμε ότι για την μεταβίβαση θα πρέπει να ενημερωθεί και η ΟΥΕΦΑ, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Πάντως την ώρα που οι διαδικασίες για την μεταβίβαση των μετοχών γίνονται εντονότερες, ο Τζον Χριστοδούλου, o οποίος βρέθηκε στην Κύπρο τις προηγούμενες μέρες, ζήτησε και πήρε γεύση από το “Ηλίας Πούλλος”, στο οποίο ως γνωστόν οι ενέργειες για πλήρη αναβάθμισή του βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Αν η προσπάθειά του για απόκτηση των μετοχών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καρποφορήσει, τότε θα είναι αυτός που θα κληθεί να υλοποιήσει ένα σπουδαίο έργο για την ομάδα μας, με την αναβάθμιση του “Ηλίας Πούλλος”.

Το γεγονός ότι, ο Τζον Χριστοδούλου πραγματοποίησε επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ίσως να δείχνει σε μεγάλο βαθμό και το προχωρημένο των συζητήσεων μεταξύ των δύο πλευρών.