Home TOP NEWS Και τώρα το μυαλό στην ΠΑΕΕΚ

Και τώρα το μυαλό στην ΠΑΕΕΚ

Το παιχνίδι με την Βασιλεία μπαίνει στο συρτάρι κι άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ στρέφουν την προσοχή στο παιχνίδι της Δευτέρας με την ΠΑΕΕΚ το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ έχει ελάχιστες μέρες (δύο στο σύνολο), για να επιστρέψει και πάλι στην Κυπριακή πραγματικότητα και να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται για το παιχνίδι με τη νεοφώτιστη ομάδα.

Μετά την σπουδαία νίκη επί του Απόλλωνα την προηγούμενη Κυριακή, η ομάδα μας θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες στο πρώταθλημα, έτσι ώστε να μπορέσει να συνεχίσει την αντεπίθεση της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας άρθρο ο Μπεργκ για το παιχνίδι της Δευτέρας θα στερηθεί τους παροπλισμένους εδώ και καιρό, Μποτεάκ και Κούσουλο, αλλά και τον τιμωρημένο Σέχου.

Είναι βέβαιο ότι στο ποιχνίδι της Δευτέρας θα δούμε τον Χένινγκ Μπεργκ να αλλάζει και πάλι πρόσωπα σε σχέση με το Ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Βασιλεία. Σίγουρα θα δούμε τους Φαμπιάνο και Ζαχαρίου που έμειναν Κύπρο να επανέρχονται στο αρχικό σχήμα.