Home TOP NEWS Επιστρέφουν και οι τελευταίοι στο “Ηλίας Πούλλος”

Επιστρέφουν και οι τελευταίοι στο “Ηλίας Πούλλος”

Επτά ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είχαν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκρότηματα κατά την χθεσινή ημέρα.


Συγκεκριμένα οι Νικόλας Παναγιώτου και Χαράλαμπος Χαραλάμπους αγωνίστηκαν με την Εθνική Ελπίδων κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Πορτογαλίας, οι Ανδρέας Ευαγγέλου, Κωνσταντίνος Χρίστου, Νικόλας Κυριακίδης, Κωνσταντίνος Βενιζέλου είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων, ενώ ο Αμπντουλαχί Σέχου αγωνίστηκε κόντρα στο Πράσινο Ακρωτήρι.

Με τα παιχνίδια αυτά οι επτά Διεθνείς ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις του και αναμένονται στο “Ηλίας Πούλλος” για να ενσωματωθούν μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, αρχίζοντας με την σειρά τους την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Άρη.

Από σήμερα λοιπόν ο Χένινκγ Μπεργκ και οι συνεργάτες του και για τις επόμενες τρεις προπονήσεις που ακολουθούν (Πέμπτη, Παρασκευή, Σαββάτο) θα μπόρει να καταστρώσει το πλάνο για το παιχνίδι της Κυριακής με όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός θα μείνουν οι Κούσουλος και Φαμπιάνο, ενώ αναμένεται ότι ο Λοίζου θα είναι στην διάθεση του Νορβηγού κόουτς, όσο για τον Μποτεάκ θα αποφασίσει το τεχνικό επιτελείο αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή ή όχι με τον Γάλλο να ανεβάζει συνεχώ στροφές και να είναι έτοιμος για την επιστροφή του.