Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει Καραμπάχ

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει Καραμπάχ

To σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ ετοιμάζεται για την πέμπτη και προτελευταία του “μάχη” στο Conference League.


Η ομάδα θα πραγματοποιήσει το απόγευμα την τελευταία της προπόνηση στο «Tofiq Bahramov adına Respublika Stadionu» πριν τον αυριανό αγώνα με την Καραμπάχ.

Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει για την ομάδα μας, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές μας θα επιδιώξουν να κάνουν μια καλή εμφάνιση κυνηγώντας ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα φέρει χρήμα, αλλά και πολύτιμους βαθμούς στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα στην Κύπρο έμειναν οι Γιούστε και ο Κούσουλος οι οποίοι αμφότεροι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και δεν μπορούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια της ομάδα μας, απ’ εκεί και πέρα ο Μπασίρου και Φαμπιάνο ταξιδεύουν στο Αζερμπαϊτζάν αλλά δύσκολα θα αγωνιστούν.

Αναμένουμε ότι ο Χένινγκ Μπεργκ στο αυριανό παιχνίδι θα πραγματοποιήσει αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Άρη, έχοντας φυσικά στο μυαλό του ο Νορβηγός κόουτς και τον αγώνα με τον Αποέλ.

Η προπόνηση θα αρχίσει στις 18:00 και οι συνδρομητές του OFC Tv Exclusive θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά το πρώτο 15λεπτο.

Νωρίτερα στις 17:30 ο Χένινγκ Μπεργκ θα παραθέσει διάσκεψη τύπου η οποία θα προβληθεί ζωντανά από το OFC Tv.