Home TOP NEWS Δημοσίευμα παρουσιάζει τον Φοδέρινγκχαμ ως φαβορί για βοηθό του Λένον!

Δημοσίευμα παρουσιάζει τον Φοδέρινγκχαμ ως φαβορί για βοηθό του Λένον!

Σύμφωνα με την thescottishsun παρουσιάζει τον Μαρκ Φοδέρινγκχαμ ως το νούμερο ένα στόχο για να βρεθεί στο πλευρό του Νιλ Λένον στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


Στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας αναφέρεται ότι ο Φοδέρινγκχαμ βρίσκεται εν αναμονή των εξελίξεων στις διαπραγματεύσεις μεταξύ του εκπροσώπου του και της διοίκησης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ αναφέρει ότι ο Νιλ Λένον ανυπομονεί για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ώστε να τον έχει στο πλάι του στον αγώνα του Σαββάτο (12/3) με αντίπαλο τη Δόξα.

Ο Μαρκ Φοδέρινγκχαμ το 2016 ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, ως βοηθός προπονητή στην Καρλσρούη (Β’ Γερμανίας) στο πλευρό του συμπατριώτη του Γκάρι Μπόλαν. Επίσης εργάστηκε επίσης ως βοηθός προπονητή στην Κάουντεμπιθ (Β’ Σκωτίας) και την Ίνγκολσταντ (Β’ Γερμανίας) στο πλάι του Τόμας Όραλ.

Να σημειώσουμε ότι οι δυο συνυπήρξαν ως συμπαίκτες στην Σέλτικ από το 2000 μέχρι το 2003 και το νέο αφεντικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σημειώνεται στο δημοσίευμα ότι, ποντάρει στις γνώσεις Φοδέργιχαμ στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, στο οποίο αγωνίστηκε στο παρελθόν.

Το δημοσίευμα της TheScottishSun 

«Ο Φόδερινγχαμ είναι αυτή τη στιγμή στη Σκωτία, εν αναμονή των εξελίξεων στις διαπραγματεύσεις μεταξύ του εκπροσώπου του και της διοίκησης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με τον Λένον να ανυπομονεί για τη συμφωνία που θα κλείσει εγκαίρως, ώστε ο Φοδέρινγχαμ να είναι μαζί του πριν από τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος του Σαββάτου με τη Δόξα».