Home TOP NEWS Έτσι έχει η πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Royal Antwerp

Έτσι έχει η πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Royal Antwerp

Όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ περιμένουν να κλείσουν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν την μεταγραφή του Λάμκελ Ζε και ο ποδοσφαιριστής να μπορέσει να φορέσει τα πράσινα.


Όπως όλα δείχνουν οι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ικανοποιήσαν τα θέλω της Royal Antwerp με τον Καμερουνέζο να είναι έτοιμος να βάλει την φανέλα το τριφύλλι.

Πάντως η αθλτική ιστοσελίδα kerkida.net έφερε το πρωί της Τετάρτης στο φως της δημοσιότητας κάποιες σημαντικές πληροφορίες για το DEAL ανάμεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και την Royal Antwerp για τον Λάμκελ Ζε.

Αναλυτικά οι πληροφορίες:

Η Ομόνοια θα πληρώσει 500 χιλιάδες ευρώ για τον Καμερουνέζο ακραίο επιθετικό, ποσό που ενδέχεται να αυξηθεί καθώς στην πρόταση προς την Antwerp, περιλαμβάνονται συγκεκριμένες πρόνοιες:

Αν η Ομόνοια παίξει στους ομίλους του Champions League όσο ο ποδοσφαιριστής είναι στο ρόστερ της, θα καταβάλει άλλες 250 χιλιάδες στην Βελγική ομάδα. Αντίστοιχα, αν παίξει στους ομίλους του Europa League, θα πληρώσει μπόνους 100 χιλιάδων ευρώ. Τέλος, στην περίπτωση που οι πράσινοι παίξουν στους ομίλους του Conference League κατά την παρουσία του Zé στην ομάδα, οι Βέλγοι θα λάβουν μπόνους 50 χιλιάδων (εξαιρείται η φετινή σεζόν αφού οι όμιλοι του Conference είναι εξασφαλισμένοι).

Μπόνους 50 χιλιάδων ευρώ προνοείται και σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής κατακτήσει το πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ομόνοιας.

Τέλος, υπάρχει ποσοστό 12.5% προς την Antwerp σε περίπτωση μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή από την Ομόνοια, σε άλλη ομάδα (από το μπόνους αυτό εξαιρούνται οι πρώτες 500 χιλιάδες, δηλαδή το ποσό που θα πληρώσει το τριφύλλι προς τους Βέλγους για τον ποδοσφαιριστή).