Home TOP NEWS Post Game: Βαδίζουν όλοι στον σωστό δρόμο και… τα κενά που πρέπει...

Post Game: Βαδίζουν όλοι στον σωστό δρόμο και… τα κενά που πρέπει να καλυφθούν!

Νικηφόρο ήταν το δεύτερο φιλικό της ομάδας μας και το πρώτο που έδωσε επί Πολωνικού εδάφους και το οποίο ήταν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.


Οι 21 ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήσε ο Νιλ Λένον κόντρα στον Ελληνικό σύλλογο είναι γεγονός ότι παρουσιάστηκαν πολύ καλύτεροι σε σχέση με το ματς κόντρα στην Χάποελ Χαϊφα, έβγαλαν περισσότερη ενέργεια, ενώ είχαν ρυθμό στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού που ήταν μάλιστα απόλυτα ισορροπημένο.

Ήταν μόλις το δεύτερο ματς προετοιμασίας για το σύνολο του Νιλ Λένον και όμως έδειξε ότι, όλοι βαδίζουν στον σωστό δρόμο. Άπαντες προσπαθούν μέσα από την δουλειά και τις σκληρές και επίπονες προπονήσεις που γίνονται επί καθημερινής βάσεως να δέσουν σαν σύνολο κάτι που φάνηκε στο χθεσινό φιλικό.

Αυτό που μπορεί να κρατήσει κανείς από την φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΣ είναι η προσπάθεια όλων των νεαρών παιδιών. Όλοι ανεξαιρετώς που χρησιμοποιούνται από τον Βορειοϊρλανδό κόουτς προσπαθούν και θέλουν να δείξουν πράγματα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κερδίσουν τον προπονήτη τους και παράλληλα μια θέση στην ομάδα.

Χαρακτηριστικό για το πιο πάνω με τους νεαρούς ήταν η δημιουργία και η επίτευξη του νικητήριου γκολ στο φιλικό. Ο Χρίστου με την επιμόνη του κέρδισε μπάλα, έδωσε στον Ασημένο και αυτός με υπέροχο τρόπο βρήκε τον Κακουλλή ο οποίος από κοντά δεν λάθεψε με το κεφάλι.

Σημαντικό στοιχεία που κρατήσαμε από το χθεσινό φιλικό ήταν η βελτίωση από τις στημένες μπάλες. Ήταν κάτι που έλειψε από την ΟΜΟΝΟΙΑ την προηγούμενη σεζόν και φαίνεται ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες του να δουλεύουν αυτό το κομμάτι. Το πρώτο γκολ προήλθε μετά από εκτέλεση κόρνερ, χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Λέτσιακς από εκτέλεση κόρνερ, ενώ το δεύτερο γκολ δημιουργήθηκε μετά από στημένη μπάλα. Στις πρώτες δύο περιπτώσεις ο Μπρούνο ήταν δημιουργός και φαίνεται ότι σε αυτός θα αναλάβει τον ρόλο για τα στημένα.

Είναι γεγονός ότι κόντρα στον ΠΑΣ φάνηκε ξανά ότι λείπει το εύκολο, αλλά και η εύκολη δημιουργία φάσεων. Το ημερολόγιο γράφει 24 Ιουλίιου και είμαστε βέβαιοι ότι, η ομάδα προγραμματισμού αναζητεί τους ποδοσφαιριστές, τον επιτελικό μέσο και τον σέντερ φορ που θα έρθουν για να κάνουν την διαφορά και να λύσουν το πρόβλημα που έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Επόμενο φιλικό θα είναι την ερχόμενη Τρίτη στις 13:00 με την Χάποελ Ιερουσαλήμ και θα ακολουθήσει αυτό με την Ανόρθωση στις 30 Ιουλίου μια μέρα πριν η ομάδα μας επιστρέψει ξανά στην βάση της και να μετρήσει πλέον αντίστροφα για τους επίσημους αγώνες της.