Home TOP NEWS Match Report: Σπουδαίο διπλό σε ένα ματς με κάμποσο καρδιοχτύπι

Match Report: Σπουδαίο διπλό σε ένα ματς με κάμποσο καρδιοχτύπι


Πολύ μεγάλη νίκη πανηγυρίσαμε απόψε. Σε ένα ματς στο οποίο προηγηθήκαμε στο πρώτο μέρος όντες καλύτεροι στο γήπεδο, και ύστερα από ένα δεύτερο ημίχρονο που έμοιαζε με ρουλέτα, με τεράστιες ευκαιρίες να χάνονται και για τις δύο ομάδες, η ΟΜΟΝΟΙΑ στο τέλος σκόραρε ξανά για το 2-0 και έφυγε από την Περιστερώνα με ένα υπερπολύτιμο τρίποντο.

Μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ και ήταν επιθετική από το ξεκίνημα, ήταν η ομάδα που προσπαθούσε κρατώντας περισσότερο μπάλα. Και η Δόξα πάντως έδειξε από το ξεκίνημα ομάδα η οποία μπορούσε να γίνει απειλητική στο παιχνίδι ημιαναμονής που έκανε. Μάλιστα μετά το πρώτο 15λεπτό άρχησε να φέρνει το παιχνίδι σε ισορροπία, να κρατάει περισσότερο και να επιτίθεται κι αυτή πιο οργανωμένα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερη στο πρώτο μέρος, είχε πολλές προϋποθέσεις μπροστά της τις οποίες χαράμισε, όμως στο τέλος βρήκε την ουσία με τον Μπρούνο.

Στο δέυτερο μέρος είναι απίστευτο το γεγονός ότι δεν είδαμε κάποιο άλλο γκολ. Χρειάστηκε η προσωπική ενέργεια του Μπέζους στην τελευταία φάση για να φέρει το δεύτερο μας τέρμα στο παιχνίδι.

Μεγάλη νίκη για την ομάδα. Είναι παιχνίδι στο οποίο υπάρχουν πολλές παρατηρήσεις που πρέπει να γίνουν από τον Λένον, αφού μεσοαμυντικά είχαμε θέματα απόψε.  Επιθετικά βγάλαμε πολλές φάσεις, δεν είχαμε όμως την ουσία.

Α’ Ημίχρονο:

Στο 5ο λεπτό ο Ανσαριφάρντ πήρε κάθετη πάσα στη περιοχή από τον Μπρούνο, περίμενε ο Παπουλής και ο Λοΐζου όμως ο Κοβάσεβιτς πρόλαβε να διώξει.

Στο 10ο λεπτό ο Χαράλαμπος πήρε μπάλα από πλάγια θέση μέσα στη περιοχή, έκανε με δύναμη σουτ το οποίο πήγε πολύ πλάγια.

Στο 13ο λεπτό ο Μπρούνο έδωσε πλάγια δεξιά στον Λοΐζου που μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε όμως ο Σισκόφσκι απέκρουσε σε κόρνερ.

Η πρώτη καλή στιγμή για τη Δόξα ήρθε στο 14ο λεπτό. Ο Βαγιέχο πήρε μπάλα στο κέντρο, ήταν μόνος έξω από την περιοχή μας, έκανε με δύναμη σουτ το οποίο έφυγε λίγο πάνω από την εστία μας.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 17ο λεπρό η Δόξα. Άλλαξαν γρήγορα τη μπάλα οι γηπεδούχοι, ο Μπένι έδωσε στον Σαντίκ στη περιοχή όμως το πλασέ του απέκρουσε ο Φαμπιάνο.

Στο 21ο λεπτό ο Λανγκ βρέθηκε στην επίθεση, έκανε το 1-2 με τον Μπρούνο και όντας μόνος ελαφρώς πλάγια κοντά στην εστία επέλεξε να σεντράρει αντί να τελειώσει.

Στο 24ο λεπτό ο Ανσαριφάρντ έκανε φιλόδοξο σουτ έξω από την περιοχή το οποίο όμως ήταν άστοχο.

Στο 32ο λεπτό ο Ασαμόα βρέθηκε σε θέση για σουτ στα όρια της περιοχής μας, τό έκανε όμως ήταν αδύναμο και άστοχο.

Στο 36ο λεπτό ο Λοΐζου σέντραρε στο ύψος του πέναλτι, ο Παπουλής έκανε γυριστό σουτ το οποίο έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Σισκόφσκι.

Στο 42ο λεπτό ο Μπρούνο έδωσε κάθετη πάσα στον Ανσαριφάρντ, αυτός έκανε με πάσα τακουνάκι στον Λέτσιακς ο οποίος μπήκε στη φάση , έδωσε στον Μπρούνο που σκόραρε με δυνατό σουτ από κοντινή απόσταση.

Β’ Ημίχρονο

Εξετάστηκε φάση για πέναλτι με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Υπήρεξ παράβαση πάνω στο Λοΐζου όμως είχε προηγηθεί οφσάιντ.

Διπλή μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για τη Δόξα στο 52ο λεπτό πρώτα με τον Σαντίκ ο οποίος πλάσαρε από κοντά πάνω στο σώμα του Μάθιους και ακολούθως έγινε δέυτερο σουτ έξω από την περιοχή το οποίο έφυγε λίγο έξω.

Απίστευτη διπλή ευκαιρία χάθηκε από τη Δόξα ξανά. Έγινε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, πήρε την κεφαλιά ο Σαντίκ το οποίο αποκρούστηκε αρχικά από τον Φαμπιάνο, στη συνέχεια έγινε πλασέ από κοντά το οποίο αποκρούστηκε στη γραμμή από τον Μίλετιτς.

Τεράστια ευκαιρία χάθηκε από τον Παπουλή στο 61ο λεπτό. Έγινε ανέβασμα με ταχύτητα από τον Μπρούνο ο οποίος μπήκε στη περιοχή, είδε την κίνηση του Παπουλή ο οποίος πήρε πάσα και μόνος απέναντι στον Σισκόφσκι έστειλε τη μπάλα έξω.

Στην επόμενη φάση ήταν ο Παπουλής αυτός που έδωσε στον Μπρούνο ο οποίος από κοντά σούταρε πάνω στον Σισκόφσκι.

Ευκαιρία έχασε ο Λοΐζου στο 65ο λεπτό. Πήρε κάθετη πάσα από τον Παπουλή όμως δεν πρόλαβε να πλασάρει τον Σισκόφσκι.

Κίτρινη δέθχηκε ο Μιξ

Στο 68ο λεπτό ο Κέρλα έκανε κεφαλιά επικίνδυνη μέσα στην περιοχή μας, η μπάλα έφυγε έξω.

Κίτρινη δέχθηκε ο Μπρούνο

Στο 72ο λεπτό ο Μπένι έκανε σουτ αδύναμο πάνω στον Φαμπιάνο.

Στο 73ο λεπτό μπήκαν οι Μπάρκερ και Κίτσος στη θέση των Μιξ και Παπουλής.

Κακουλής και Ζαχαρίου μπήκαν στο 80ο λεπτό, Ανσαριφάρντ και Λοΐζου αποχώρησαν

Στο 82ο λεπτό ο Σαντίκ πήρε πάσα στην περιοχή μας, έκανε σουτ δύσκολο, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Φαμπιάνο.

Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Κακουλλής στο 84ο λεπτό. Ο Ζαχαριου σέντραρε χαμηλά στο πρώτο δοκάρι από δεξιά, ο Κακουλής έκανε πλασέ όμως από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο 86ο λεπτό ο ΜΠέζους μπήκε στη θέση του Μπρούνο.

Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Μπέζους ντρίμπλαρε δύο ποδοσφαιριστές, βγήκε μόνος απέναντι στον Σισκόφσκι, τον πλάσαρε και σκόραρε για το τελικό 2-0.