Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρόβλεψη ενδεκάδας με Αποέλ

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Αποέλ

Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για το σημερινό μεγάλο και συνάμμα σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Αποέλ το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Όπως ενημέρωσε το Γραφείο Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑ το Σάββατο το βράδυ, η ομάδα μας θα μεταβεί το απόγευμα στο ΓΣΠ με τον Γιανίκ Φερέρα και τους συνεργάτες του να έχουν 23 ποδοσφαιριστές στην διάθεση τους.

Ο Βέλγος κόουτς στην διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων φρόντισε να προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές μας, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά, έτσι ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι κόντρα στον “αιώνιο” για να διεκδικήσουν τη νίκη.

Κάποια ερωτηματικά όσον αφορά τους παίκτες που θα παρατάξει ο Φερέρα υπάρχουν, ωστόσο δεν θεωρούμε ότι θα δούμε τρομερές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το τελευταιό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά την πρόβλεψη μας για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Φερέρα στις τέσσερεις γραμμές του ΓΣΠ έχει ως εξής.

Ο Ουζόχο για άλλο ένα παιχνίδια θα σταθεί κάτω από τα δοκάρια της ομάδας μας.

Απ’ εκεί και πέρα η τετράδα στην άμυνα αναμένουμε ότι θα απαρτίζεται από τους Γιούστε, Μίλετιτς, ενώ στα πλάγια της αμυντικής γραμμής ίσως δούμε να κινούνται οι Λέτσιακς και Κίτσος.

Στην μεσαία γραμμή θα πάρουν θέση οι Κούσουλος, Χαραλάμπους και ο Κασάμα που θα επιστρέψει ξανά στην ενδεκάδα μετά την απουσία του στο τελευταίο παιχνίδι λόγω καρτών.

Τέλος στο επιθετικό τρίτο περιμένουμε να δούμε τους Λοίζου και Μπρούνο Φελίπε στα δύο “φτερά”, ενώ ο Χούπερ θα είναι στην “αιχμή του δόρατος” της επιθετικής γραμμής της ομάδας μας.

Η πιθανή ενδεκάδα: Ουζόχο, Γιούστε, Μίλετιτς, Λέτσιακς, Κίτσος, Κούσουλος, Χαραλάμπους, Κασάμα, Λοίζου, Μπρούνο, Χούπερ.