Home TOP NEWS Έχουμε αγώνα σήμερα…

Έχουμε αγώνα σήμερα…


Η ΟΜΟΝΟΙΑ διανύει μία πολύ δύσκολη περίοδο. Η πορεία μέσα στη σεζόν και η τελευταία ήττα από το Αποέλ, με τον τρόπο που ήρθε, ήταν φυσιολογικό να δημιουργήσει τριγμούς, ανησυχία μεγάλη και εναντίωση από πλευράς του κόσμου προς όσους συνάβαλαν στο να βρεθεί η ομάδα εδώ που βρίσκεται σήμερα στο πρωτάθλημα.

Και όλοι μας περιμένουμε πράξεις από τη διοίκηση. Αυτό είναι το ένα κομμάτι. Υπάρχει ωστόσο και το αγωνιστικό. Η ομάδα δεν έχει κανένα δικαίωμα να τα παρατήσει. Αντίθετα. Είναι υποχρεωμένη να βγάλει αντίδραση, να δείξει και να αποδείξει ότι έχει ικανότητες και ότι μπορεί να ελπίζει πως, έστω και μέσω του κυπέλλου, θα σώσει τη χρονιά.

Και μπαίνουμε στη διοργάνωση το απόγευμα ως οι κάτοχοι του τίτλου με μοναδικό στόχο να τον υπερασπιστούμε. Πρώτη μας αποστολή το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα στο ΓΣΠ. Εννοείται πως απόψε θα δούμε κάτι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα σε ένα παιχνίδι το οποίο δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε αφού έχει το δικό του βαθμό δυσκολίας.

Μάλιστα η αντίπαλος μας είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και σίγουρα έρχεται στη Λευκωσία με απαιτήσεις. Είναι ωστόσο καθήκον της ομάδας να πάει τη νίκη και την πρόκριση για να μπορέσει να δει μπροστά έχοντας έστω αυτή την ελπίδα για κάτι καλό μέσα στη χρονια.