Home TOP NEWS Ήρθε η ώρα για Φαμπιάνο;

Ήρθε η ώρα για Φαμπιάνο;

Ο Φαμπιάνο που είχε ένα τραυματισμό στο παιχνίδι με την ΑΕΛ τον περασμένο Οκτώβριο, αποθεραπεύτηκε και το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στις επιλογές του Γιανίκ Φερέρα, χωρίς ωστόσο να πάρει ακόμη χρόνο συμμετοχής σε κάποιο παιχνίδι.


Ο Βραζιλιάνος “γίγαντας” πάντως περιμένει υπομονετικά για να πάρει ξανά γάντια βασικού μετά από τρεις μήνες και 12 ημέρες, δείχνοντας έτοιμος κι αυτός με την σειρά του να βοηθήσει την ομάδα μας με την παρουσία του κάτω από τα γκολπόστ.

Την ερχόμενη Κυριακή η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αντιμετωπίσει την ομάδα με την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (43 γκολ) και σίγουρα θα χρειαστεί να έχει μια πολύ καλή αμυντική λειτουργία, ενώ σημαντικό ρόλο σε ένα τέτοιο παιχνίδι θα διαδραματίσει και ο τερματοφύλακας που θα κληθεί να πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια.

Παρά το γεγονός ότι ο Φαμπιάνο είναι έτοιμος εδώ και καιρό, ο Φερέρα και οι συνεργάτες του έδειξαν εμπιστοσυνη στον Ουζόχο, ωστόσο την Κυριακή ίσως η μια αλλαγή που αναμένεται να πραγματοποιήσει στο βασικό σχήμα ο Βέλγος κόουτς να είναι κι αυτή με τον Βραζιλιάνο να περιμένει πως και πως να αγωνιστεί.