Home TOP NEWS Με την ίδια πετυχημένη συνταγή!

Με την ίδια πετυχημένη συνταγή!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (22/1 | 19:00) στο κεκλεισμένων των θυρών “Αμμόχωστος – Επιστροφή”, δικαίωμα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι θα έχουν συνταξιούχοι και παιδιά κάτω των 12 ετών με συνοδεία από την μητέρα τους.

Δύο μέρες πριν από το παιχνίδι ο Γιανίκ Φερέρα και οι συνεργάτες του προετοιμάζουν το αγωνιστικό πλάνο, έτσι ώστε να παρουσιάσουν κάτι καλό στο τερέν του “Αμμοχώστος” και να μπορέσει η ομάδα μας να πάρει το ζητούμενο που δεν είναι άλλο από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Πάντως ο κόουτς στις αναμετρήσεις με Δόξα και ΑΕΛ δεν άλλαξε ούτε γραμμά στην ενδεκάδα με την οποία επέλεξε να ξεκινήσει τα παιχνίδια και είδε την ομάδα να αποδίδει κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, ενώ το πιο σημαντικό κατάφερε να πετύχει δύο νίκες με συντελεστή τερμάτων 3 υπέρ και 0 κατά.

Με βάση λοιπόν το πιο πάνω ο Φερέρα αναμένουμε ότι θα ξεκινήσει το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα με την ίδια επιτυχημένη συνταγή των δύο τελευταίων αγώνων, στοχεύοντας να οδηγήσει την ομάδα μας στο 5ο σερί τρίποντο που θα επιτρέψει στην ΟΜΟΝΟΙΑ να ελπίζει για κάτι καλύτερο μέσα στην σεζόν.

Θυμίζουμε ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε σε σχηματισμό 4-4-2 και στην ενδεκάδα βρίσκονταν οι Ουζόχο κάτω από τα δοκάρια, Μίλετιτς, Λανγκ, Κίτσος και Ψάλτη στην άμυνα. Κασάμα, Μπασιρού, Μπρούνο και Μπάρκερ στην μεσαία γραμμή και οι Ανσαριφάρντ και Κακουλλής στην επίθεση.