Home TOP NEWS Οι παίκτες “κλειδιά” θα χρειαστούν ακόμη περισσότερο στα επόμενα παιχνίδια

Οι παίκτες “κλειδιά” θα χρειαστούν ακόμη περισσότερο στα επόμενα παιχνίδια

Μετράμε αντίστροφα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, με την οποία ουσιαστικά θα πούμε στην τελική ευθεία στις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς εκτός από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, μέσα στον Απρίλη θα γίνουν και τα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Coca – Cola.


Την ερχόμενη Κυριακή (31/03) , η ΟΜΟΝΟΙΑ θα φιλοξενήσει την Πάφο FC, σε ένα ματς που θα είναι “must win”. Η ομάδα μας θα αγωνιστεί στην έδρα της, μπροστά στον κόσμο της και με την ψυχολογία στα ύψη από την τελευταία νίκη κόντρα στον Αποέλ, αντιλαμβάνεται κανείς ότι είναι στοιχεία που θα πρέπει να μας ωθήσουν προς το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Γιάννης Αναστασίου από τον καιρό που κάθεται στον πάγκο της ομάδας μας και στα παιχνίδια που προηγήθηκαν, έκανε ένα καλό άνοιγμα του ρόστερ, χρησιμοποιώντας τους πλείστους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του και έτσι πλέον έχει την δυνατότητα να αλλάζει πράγματα στην “σκακιέρα” σε κάθε αγώνα.

Απ’ εδώ και μπρος όλοι ποδοσφαιριστές θα είναι αναγκαίοι στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας για να υλοποιήσει τους στόχους της σε διπλό ταμπλό, άπαντες στα επόμενα παιχνίδια θα πρέπει να δείξουν μαχητικότητα και αγωνιστική ετοιμότητα για να μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα μας.

Στην τελική ευθεία που θα εισέλθουμε τώρα θα είναι ακόμη πιο σημαντικοί και οι παίκτες που θεωρούνται “κλειδιά”. Φαμπιάνο, Μπεζούς, Στεπίνσκι, Παναγιώτου, Κουλιμπαλί, Κούσουλος, Χαραλάμπους, Σεμέδο, είναι μερικοί από τους παίκτες που μπορούν να θεωρηθούν “κλειδιά” στις θέσεις που αγωνίζονται.

Οι πιο πάνω ποδοσφαιριστές με την ποιότητα τους και την αξία τους μπορούν εύκολα να συμπαρασύρουν και τους υπόλοιπους συμποδοσφαιριστές τους, βοηθώντας την ΟΜΟΝΟΙΑ γενικότερα να πετύχει τους στόχους της.