Home SPORTS NEWS Αντέδρασε και πήρε το «Χ» η Σάλκε (video)

Αντέδρασε και πήρε το «Χ» η Σάλκε (video)


Άρσεναλ και Σάλκε είχαν από ένα ημίχρονο στη μεταξύ τους αναμέτρηση με το σκορ να διαμορφώνεται από 0-2 σε 2-2.

Οι Λονδρέζοι μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι προηγήθηκαν νωρίς στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Γουόλκοτ στο 18ο λεπτό. Αυτό ήταν το 50ο γκολ του Γουόλκοτ στη διοργάνωση.

Μόλις 8 λεπτά αργότερα ο Ζιρού έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην Άρσεναλ, σφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ανωτερότητα της ομάδας του στον αγωνιστικό χώρο.

Η Σάλκε ευτύχισε να μειώσει πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, με τον συνήθη ύποπτο Γιαν Κλας Χούντελαρ να βρίσκει δίχτυα στο 45+2′.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σάλκε έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Φαρφάν στο 67′. Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού δεν υπήρξε άλλη διαφοροποίηση στο σκορ, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2.

Σημειώνεται ότι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα, ωστόσο πέρασε στο παιχνίδι στο 66′, ένα λεπτό πριν η Σάλκε ισοφαρίσει.

Οι συνθέσεις:

Σάλκε: Ούνερσταν, Ουτσίντα (25′ Χέγκερ) (66′ Κυριάκος Παπαδόπουλος), Χέβεντες, Ματίπ, Φουχς, Τζερμέιν Τζόουνς, Νόιστεντερ, Χόλτμπι (93′ Μπαρνέτα), Φαρφάν, Αφελάι, Χούντελααρ.

Άρσεναλ: Μανόνε, Σανιά, Κοσιελνί, Μέρτεζακερ, Βερμάελεν, Αρτέτα, Γουίλσιρ, Καθόρλα (90′ Κοκελέν), Γουόλκοτ, Ποντόλσκι (91′ Αντρέ Σάντος), Ζιρού.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr