Home SPORTS NEWS Πάρμα: Με εντυπωσιακό βίντεο ανακοίνωσε την επιστροφή του Μπουφόν

Πάρμα: Με εντυπωσιακό βίντεο ανακοίνωσε την επιστροφή του Μπουφόν

Η μεγάλη επιστροφή του Τζίτζι στην Πάρμα είναι γεγονός. Ο 43χρονος πορτιέρε μετά από 26 χρόνια θα αγωνιστεί ξανά στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Ο Τζίτζι Μπουφόν πριν από μερικές εβδομάδες ανακοίνωσε το τέλος του από τη Γιουβέντους, αλλά παρότι έχει φθάσει τα 43 του χρόνια, θα συνεχίσει κανονικά στο ποδόσφαιρο.


Ο θρυλικός Ιταλός τερματοφύλακας δεν έμεινε γι’ αρκετό διάστημα χωρίς ποδοσφαιρική στέγη, καθώς συμφώνησε με την Πάρμα για να υπερασπιστεί την εστία της, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Με τους «Τζαλομπλού» ο Μπουφόν έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ιταλική ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε για έξι χρόνια, πριν μεταγραφεί στη Γιουβέντους τον 2001.

Η Πάρμα την Πέμπτη (17/06) ανακοίνωσε την επιστροφή του Μπουφόν με ένα εντυπωσιακό βίντεο στα social media, παρουσιάζοντας τον έμπειρο πορτιέρε ως… Superman!

Μάλιστα, στο βίντεο ο Μπουφόν φοράει τη φανέλα όταν αγωνιζόταν στην Πάρμα, ενώ στη συνέχεια έχει μία μικρή συνομιλία με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Κάιλ Κράουζε, λέγοντας του πως «είμαι μέσα».

 

Πηγή:Gazzetta.gr