Home TOP NEWS Εμπιστοσύνη στις ακαδημίες μας και στα δικά μας παιδιά

Εμπιστοσύνη στις ακαδημίες μας και στα δικά μας παιδιά


Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα ενδιαφερθεί για την περίπτωση Ιωάννη Κωστή, όπως βγήκε προς τα έξω χθες. Στην ομάδα μας θεωρούν ότι υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες που βρίσκονται στον προθάλαμο της πρώτης ομάδας ενώ υπάρχουν ήδη αυτοί που είναι μέλη της.

Κακουλλής, Λοίζου, Χαραλάμπους, Τζιωνής έχουν μπροστά τους ποδοσφαιρικό μέλλον, είναι δεδομένο ότι η επαγγελματική τους πορεία θα είναι αυτή και αναφερόμαστε στους συγκεκριμένους τέσσερις οι οποίοι προέρχονται από τις δικές μας ακαδημίες.

Μάλιστα πρόσφατα είδαμε κι άλλα παιδιά τα οποία δεν γνωρίζαμε να παίζουν στο φιλικό με την Νέα Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος. Έγινε μία πολύ σημαντική επένδυση στο συγκεκριμένο κομμάτι, γίνεται μία πολύ μεεθοδική δουλειά και ήδη έχει αρχίσει να αποδίδει.

Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος, η ΟΜΟΝΟΙΑ να κοιτάξει προς τα έξω για τους μελλοντικούς της αστέρες αλλά εντός και στα νεαρά ταλέντα που αναπτύσσονται μέσα στην ομάδα.

Με γνώμονα τα παραπάνω οι ακαδημίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι βέβαιο ότι πλέον αποτελούν ιδανική επιλογή για τους γονείς που σκέφτονται πως να κατευθύνουν τα παιδιά τους όταν αυτά επιθυμήσουν να παίξουν ποδόσφαιρο.