Home TOP NEWS Το μεγαλύτερο πλήγμα η ΟΜΟΝΟΙΑ από την απουσία οπαδών, σε ενδεχόμενη επανέναρξη

Το μεγαλύτερο πλήγμα η ΟΜΟΝΟΙΑ από την απουσία οπαδών, σε ενδεχόμενη επανέναρξη


Είμαστε βέβαιοι ότι αν τελικά επαναρχίσει το πρωτάθλημα μας, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι αγωνιστικά έτοιμη για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των παιχνιδιών που υπολείπονται για να ολοκληρωθεί η σεζόν και πως θα δώσει τα πάντα για να «χτυπήσει» τους στόχους της.

Αυτό όμως που θα κοστίσει στην ομάδα μας, σε μια πιθανή επανέναρξη του πρωταθλήματος, είναι οι οικονομικές απώλειες που θα υποστεί από την απώλεια των εσόδων από τα εισιτήρια στα εντός έδρας παιχνίδια. Είναι γνωστό ότι αν οι αρμόδιοι της ΚΟΠ δώσουν το οκ για το restart, τα παιχνίδια θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, με την ΟΜΟΝΟΙΑ αυτομάτως να είναι η ομάδα που θα έχει τις μεγαλύτερες ζημιές.

Μέχρι και την διακοπή η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε διαθέσει τα περισσότερα εισιτήρια από κάθε άλλη ομάδα τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας και είμαστε σίγουροι ότι αν το πρωτάθλημα συνεχίζονταν κανονικά ο υπέροχος κόσμος της ομάδα μας θα έσπαζε ρεκόρ διάθεσης εισιτηρίων.

Το πέρας της 1ης αγωνιστικής των πλέι – οφ βρήκε την ΟΜΟΝΟΙΑ στην πρώτη θέση κι αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά όσον αφορά την εξέλιξη του πρωταθλήματος (αν δεν υπήρχε η διακοπή) θα λέγαμε με σιγουριά ότι το ΓΣΠ θα ήταν μικρό για να χωρέσει τον πράσινο λαό.

Πέραν όμως αυτού, δηλαδή της οικονομικής ζημιάς η ΟΜΟΝΟΙΑ θα χάσει και ένα από τους καλύτερους της παίκτες την φετινή σεζόν, που δεν είναι άλλος από τον 12ο της παίκτη. Οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ είναι γεγονός ότι αντλούσαν δύναμη και ψυχολογία από την παρουσία των οπαδών στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια και σίγουρα θα είναι σίγουρα πλήγμα.

Μπορεί πάντως οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αν τελικά αρχίσει το πρωτάθλημα, να μην μπορούν να βρίσκονται στο γήπεδο όμως είναι δεδομένο ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα νιώθουν στο πλευρό τους την στήριξη… έστω κι από απόσταση.