Home TOP NEWS Ζητήθηκε και παραλήφθηκε το πιστοποιητικό του Κατελάρη από την Ομοσπονδία της Ουγγαρίας!

Ζητήθηκε και παραλήφθηκε το πιστοποιητικό του Κατελάρη από την Ομοσπονδία της Ουγγαρίας!


Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι ζητήθηκε και παραλήφθηκε το πιστοποιητικό εγγραφής του Φάνου Κατελάρη από την Ομοσπονδία της Ουγγαρίας και ο ποδοσφαιριστής έχει εγγραφεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η ενημέρωση της ΚΟΠ:

Ζητήθηκε για λογαριασμό της Ομόνοιας Λευκωσίας από την Ομοσπονδία της Ουγγαρίας το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του Φάνου ΚΑΤΕΛΛΑΡΗ (26/08/1996). **Το πιστοποιητικό παραλήφθηκε και  ο ποδοσφαιριστής έχει εγγραφεί στην Ομόνοια.

Ο Κύπριος μεσοαμυντικός ως γνωστόν είναι εκτός πλάνων από την ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν συμπεριλήφθηκε καθόλου στην προετοιμασία της ομάδας μας, δεν πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές  και δεν ήταν παρών ούτε στις προπόνησεις, αλλά ούτε και στα οκτώ φιλικά.

Από την στιγμή που ο Κατελάρης τέθηκε εκτός πλάνων, στον ποδοσφαιριστή δόθηκε το “ΟΚ” από την ΟΜΟΝΟΙΑ για να αναζητήσει τον επόμενο του ποδοσφαιρικό σταθμό για να αγωνιστεί, χωρίς ωστόσο να προκύπτει ότιδηποτε μέχρι στιγμής.

Φυσικά όταν γίνει αυτό θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε αν ο ποδοσφαιριστής θα παραχωρηθεί ξανά ως δανεικός ή αν θα παραχωρηθεί ως ελεύθερος. Αυτό φυσικά θα εξαρτηθεί από τις προτάσεις που θα πάρει ο Φάνος Κατελάρης στην ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα μας για άλλα τρία χρόνια.