Home TOP NEWS «Η χθεσινή ισοπαλία ανοίγει την όρεξη…»

«Η χθεσινή ισοπαλία ανοίγει την όρεξη…»


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μας, Πανίκος Ξιούρουππας, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η αρχική τοποθέτηση: «Από την αρχή της περιόδου, ο προπονητής ακολουθεί μια συγκεκριμένη τακτική και φιλοσοφία. Είχε και χθες μια καλή αμυντική λειτουργία. Και ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ αδύναμος σε σχέση με τον Ολυμπιακό. Με λίγη τύχη η Ομόνοια θα μπορούσε να φύγει με τη νίκη. Είχε τις ευκαιρίες και το πέναλτι που δεν δόθηκε. Ήταν η ευκαιρία του Τζιωνή».

Για το ότι θα μπορούσε να ξεκινήσει με νίκη: «Ο πρώτος βαθμός που πήρε η Ομόνοια είναι πολύ σημαντικός. Θα μπορούσε να φύγει με το διπλό. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία. Οι αθλητικογράφοι τους μειώνουν αφάνταστα την Ομόνοια και κρύβουν τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ».

Για τον Χένινγκ Μπεργκ: «Θεωρώ μεγάλη επιτυχία την παρουσία του Χένινγκ Μπεργκ στον πάγκο της Ομόνοια. Είναι ο άρχοντας των αποδυτηρίων. Ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία. Ξέρουν όλοι τι πρέπει να κάνουν. Έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό κλίμα. Οι παίκτες είναι αγαπημένοι, υπάρχει διοικητική ηρεμία και αυτά είναι τα συστατικά για μια καλή πορεία. Στο ποδόσφαιρο, ό,τι δώσεις θα σου το επιστρέψει πίσω. Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε μια τραγική κατάσταση, όμως πλέον ο κόσμος της ομάδας μπορεί να την απολαμβάνει».

Για τον Μποτεάκ: «Το πάθος που βγάζει, τα τρεξίματα και η ταχύτητα είναι αυτά που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Γενικά όλη η ομάδα ήταν σε πολύ καλή βραδιά».

Για την προοπτική της ομάδας: «Ψες η Ομόνοια μπορούσε για τη νίκη. Θεωρώ ότι η Ομόνοια μπορούσε άνετα να πάρει το διπλό. Η χθεσινή ισοπαλία άνοιξε την όρεξη για πολλούς. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο».