Home TOP NEWS Με Βαγιαδολίδ η Γρανάδα πρίν το δεύτερο παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ

Με Βαγιαδολίδ η Γρανάδα πρίν το δεύτερο παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ

Παρά τα όσα πέρασε η Γρανάδα το προηγούμενο διάστημα με τον κορωνοϊό στο παιχνίδι που έχει να δώσει το απόγευμα στις 19:30 κόντρα στην Βαγιαδολίδ θεωρείται το μεγάλο φαβορί καθώς η αντιπάλος της, στα τέσσερα τελευταία ματς μετρά 3 ήττες και μια ισοπαλία.


Η Γρανάδα έφτασε στη διακοπή προερχόμενη από την ήττα της στη Σοσιεδάδ με 2-0, σε ένα ματς ειδικών συνθηκών και καταστάσεων, για το οποίο αιτήθηκε την αναβολή του χωρίς να εισακουστεί.

Η εφαρμογή των πρωτοκόλλων λόγω covid-19 μετά τον αγώνα της στην Κύπρο, τα κρούσματα που εμφανίστηκαν, οι τραυματισμοί και οι τιμωρίες, υποχρέωσαν τον κόουτς Μαρτίνεθ, που κι αυτός βρέθηκε θετικός, να στείλει την ομάδα στο Σαν Σεμπαστιάν με μόλις επτά επαγγελματίες.

Πρόβλημα σύμφωνα με το κανονισμό και το γεγονός ότι από το 76′ έπαιξε με μόλις τέσσερις επαγγελματίες στην ενδεκάδα, που σημαίνει ότι αν έκανε ένσταση η Σοσιεδάδ, θα κέρδιζε το ματς με 3-0. Κάτι τέτοιο όμως δεν είχε νόημα να συμβεί διότι η Σοσιεδάδ επικράτησε άνετα με δύο γκολ στο πρώτο μισάωρο. Έχασε πάντως πέναλτι στις καθυστερήσεις με το Ματσίς για να μειώσει το σκορ.

Μετά το πέρασμα της λαίλαπας του covid-19 επανέρχεται η ομαλότητα. Ενόψει του αποψινού αγώνα ως απόντες έχουν δοθεί οι Κένεντι (Μ, 7/0), Βίκτορ Ντίαθ (Α, 3/0), Αζίζ (Μ, 2/0), Κίνι (Α), Λοθάνο (Α). Οπότε μεταξύ άλλων γυρίζουν οι βασικοί Πουέρτας (Μ, 7/0), Βαγιέχο (Α, 6/0) που καθάρισαν από τον κορωνοϊό, ενώ εξέτισε ποινή ο Γκοναλόνς (Μ, 5/0) και είναι επίσης διαθέσιμος.

(4-3-3): Ρουί Σίλβα – Φουλκιέρ, Ζερμάν, Ντουάρτε, Νέβα – Λουίς Μίγια, Ερέρα, Μοντόρο – Λουίς Σουάρεθ, Σολδάδο, Μολίνα