Home TOP NEWS Κοντολεύτερος: “Θεωρώ ότι είναι το πρώτο φαβορί η ΟΜΟΝΟΙΑ για τον τίτλο”

Κοντολεύτερος: “Θεωρώ ότι είναι το πρώτο φαβορί η ΟΜΟΝΟΙΑ για τον τίτλο”


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευτέρης Κοντολεύτερος μίλησε στον Super Sport FM 104.0 σχολιάζοντας τη φετινή πορεία της ομάδας και την παρουσία του Φαμπιάνο και Λοίζου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τη φετινή πορεία της Ομόνοιας: «Πάνε καλά τα πράγματα από πέρσι. Η Ομόνοια είναι πρώτη, σταθερή και βλέπουμε τη συνέχεια. Η ομάδα τα έχει όλα. Καλό προπονητή, ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και γενικά είναι ένα υγειές σύνολο. Θεωρώ ότι είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Βλέπω με αισιοδοξία το μέλλον και πιστεύω στα επόμενα παιχνίδια θα αυξηθεί και η διαφορά από τις ομάδες που ακολουθούν».

Για τον αποκλεισμό από το κύπελλο και την κριτική που έγινε στον Μπεργκ για το ροτέισιον: «Ήταν ένα ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Ο προπονητής αποφάσισε καλώς ή κακώς να κάνει εκτεταμένο ροτέϊσιον, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι οι παίκτες που αγωνίστηκαν δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα για την πρόκριση. Δεν ήρθε το αποτέλεσμα, εντάξει. Και στην Ευρώπη έκανε ροτέισιον. Δεν γίνεται όταν κερδίσει η ομάδα ο προπονητής να είναι ο καλύτερος και όταν χάσει η ομάδα να φταίει για όλα. Αυτή είναι η νοοτροπία μας».

Για τον Λοΐζο Λοΐζου: «Έδειξε από την αρχή της σεζόν ότι είναι ταλεντάρα. Ο προπονητής του έδειξε εμπιστοσύνη και του δίνει χρόνο, βάζοντας έμπειρους παίκτες δίπλα του να τον βοηθούν. Τώρα αρχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Αυτός και 4-5 άλλοι νεαροί είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Μιλάμε για άλλα πράγματα, θα πάει ψηλά. Έχει το ταλέντο και πλέον από τον ίδιο εξαρτάται, από το μυαλό του. Πόσα ταλέντα είδαμε να παίρνουν ευκαιρία και να μην τις αξιοποιούν και στο τέλος να χάνονται».

Για τον Φαμπιάνο: «Το ότι βρίσκεται εκεί ψηλά η Ομόνοια είναι και λόγω του Φαμπιάνο. Και οι άλλοι παίκτες έχουν προσφέρει, όμως η δική του συνεισφορά είναι τεράστια. Όλα σε μια ομάδα αρχίζουν από τον τερματοφύλακα».