Home TOP NEWS Νίκος Πατίκκης: “Eίχε μία μεγάλη αγκαλιά ο Νίκος Χαραλάμπους που χωρούσε όλο...

Νίκος Πατίκκης: “Eίχε μία μεγάλη αγκαλιά ο Νίκος Χαραλάμπους που χωρούσε όλο τον κόσμο”


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Νίκος Πατίκκης, μίλησε στην εκπομπή «Derby» του ΠΟΛΙΤΗ 107.6. Αναφέρθηκε στην απώλεια του Νίκου Χαραλάμπους, αλλά και στην προσπάθεια της ομάδας μας στο πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του:

Για την απώλεια του Νίκου Χαραλάμπους: «Να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία. Ήταν ένας εμβληματικός αρχηγός. Ήταν σημαία της Ομόνοιας όταν παίζαμε εμείς. Ήμουν 13-14 χρονών και ήμουν θαυμαστής, τον κρατούσα στις εικόνες. Ήθελα να τον αγγίξω να νιώσω τη χαρά και βρέθηκα να είμαι δίπλα του. Στο γήπεδο, στους θριάμβους, τους παλαίμαχους. Δεν ήταν μόνο φίλος μου, τον αγαπούσα. Eίχε μία μεγάλη αγκαλιά που χωρούσε όλο τον κόσμο. Πάντα συγχωρούσε, δεν είχε να πει καλό λόγο για κανένα.

Για την αγάπη του για την Ομόνοια: «Έδινε και την ψυχή του για την Ομόνοια. Δάκρυζε πάντοτε όταν μίλαγε για την Ομόνοια. To είδα και σε ένα βίντεο, έλεγε “Μάρτυρας μου ο Θεός, τίποτα δεν έχω αγαπήσει τίποτα περισσότερο”. Αυτό τα λέει όλα».

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Είναι γεγονός ότι θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Δεν ξέρω με το πρόβλημα του κορωνοϊού ποιος θα λείπει, αλλά όποιος κι αν παίξει ξέρει ότι αν κερδίσει η Ομόνοια θα είναι πιο κοντά στον τίτλο».

Πού θα κριθεί: «Θα κριθεί στην ομάδα που θα είναι πιο συγκεντρωμένη στο παιχνίδι και ποιος θα εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα βρει».

Για τον Μπεργκ: «Η αλήθεια φοβόμουν μη φύγει. Εάν δεις που ήμασταν πριν δύο χρόνια και που είμαστε σήμερα, μπορείς να βγάλεις τα συμπεράσματά του. Δούλεψε σκληρά. Όχι μόνο ο Μπεργκ, αλλά και οι γύρω του».

Αν βολεύει την Ομόνοια η ισοπαλία: «Ο Απόλλωνας θα θέλει να κερδίσει και θα πρέπει να παίξει επιθετικά για να βάλει γκολ. Γι’ αυτό θα πάρει τα ρίσκα του. Εκεί αν του βάλεις ένα γκολ, αλλάζουν οι ισορροπίες».

Αν είδε άλλο παίκτη όπως τον Λοΐζου: «Είδα τον Κάντηλο. Γιατί και ο Κάντηλος τότε που ξεκίνησε, έτσι παιχταράς ήταν (γέλια)».

Πρόβλεψη για το ντέρμπι: «Θέλω να πιστεύω ότι έστω 1-0 θα κερδίσει ο Απόλλωνας».

Ποιος θα βάλει το γκολ; «Ο Λοΐζου» (σ.σ. ο εκ των παρουσιαστών Ανδρέας Κάντηλος είπε ο Τσέποβιτς!).

Πηγή:gipedo.politis