Home TOP NEWS «Θα είμαστε εκεί για να δείξουμε στους παίκτες πόσο πολύ τους πιστεύουμε»

«Θα είμαστε εκεί για να δείξουμε στους παίκτες πόσο πολύ τους πιστεύουμε»


Ανάρτηση από τους οργανωμένους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το Fan Club Λακατάμειας, ένα περίπου 24ωρο πριν τον αυριανό επαναληπτικό με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η ανάρτηση:

Περήφανε ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΕ,

Αύριο Τρίτη στις 19:00 η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ αγωνίζεται μπροστά στον κόσμο της σε Ευρωπαικό επίπεδο ύστερα από 5 ολόκληρα χρόνια.

Το αποτέλεσμα του 1ου αγώνα το γνωρίζουμε, ξέρουμε ότι οι πιθανότητες για πρόκριση είναι περιορισμένες, όμως όλοι όσοι απαρτίζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή την στιγμή μας ‘’αναγκάζουν’’ να το πιστεύουμε.

Θα είμαστε εκεί λοιπόν. Όχι τόσο για να απαιτήσουμε την πρόκριση, αλλά για να δείξουμε ακόμα μια φορά ποιός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος του νησιού, να δείξουμε στους ποδοσφαιριστές μας ότι ο ΛΑΟΣ της ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑΣ δηλώνει παρόν και πιστεύει σε αυτούς, να δείξουμε στους ανθρώπους που αποτελούν την ομάδα ότι πιστεύουμε σε ένα λαμπρό μέλλον για την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ.

Έστω και με περιορισμούς λοιπόν, είναι καθήκον μας να κάνουμε το γήπεδο κόλαση για τους αντιπάλους με την παρουσία μας στις κερκίδες!

ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 17:45.
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Υ.Γ: Στον χώρο του συνδέσμου μας μπορείτε καθημερινά να βρείτε εισιτήρια διαρκείας των τμημάτων του σωματείου μας. ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο και με την βοήθεια μας μπορούμε να την κάνουμε ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ παντού.