Home TOP NEWS Δημητριού: «Δεν αλλάζει κάτι… αξιολόγηση, συμπεράσματα και ενέργειες για τη βελτίωση»

Δημητριού: «Δεν αλλάζει κάτι… αξιολόγηση, συμπεράσματα και ενέργειες για τη βελτίωση»


Είπε μετά τον αγώνα ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Ανδρέας Δημητρίου:

Συγχαρητήρια στην Πάφο για το καλό της παιχνίδι. Θέλαμε να κερδίσουμε. Μπήκαμε με ένα καλό ρυθμό τον αγώνα, δεχθήκαμε γκολ στην πρώτη φάση της Πάφου και στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε για την ανατροπή. Καρτάμε αυτό το βαθμό, στον φετινό μαραθώνιο. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Οι διαδικασίες είναι πάντα οι ίδιες. Θα γίνει αξιολόγηση, θα βγουν συμπεράσματα και θα γίνουν ενέργειες για τη βελτίωση. Τώρα ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Πέμπτη όπου ο στόχος είναι η νίκη.

Για τον αγώνα με Καραμπάκ: Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να κάνουμε υπολογισμούς. Θα προετοιμαστούμε για να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Το επίπεδο είναι ψηλό, οι διαφορές μικρές και οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά. Εμείς μπροστά στον κόσμο μας σίγουρα θέλουμε να κερδίσουμε.

 Για τις απουσίες: Ο Ερίκ είναι σε πορεία επιστροφής, π[προπονείται κανονικά. Και ο Μιξ πλησιάζει. Είδαμε σήμερα παίκτες που μπήκανε και έδωσαν λύσεις όπως ο Νικόλας που ήταν καλό. Ο πορπονητής είπε πολλές φορές πως είναι ικανοποιημένος από το υλικό του. Τρία ματς, τέσσερεις βαθμοίς, σίγουρα θα περίμεναν όλοι περισσότερους όμως είπα και πριν πως δεν αλλάζει κάτι, συνεχίζουμε με την ίδια διαδικασία.