Home TOP NEWS Ξιούρουππας: «H OMONOIA είναι φαβορί όμως πρέπει να το δείξει»

Ξιούρουππας: «H OMONOIA είναι φαβορί όμως πρέπει να το δείξει»


Μίλησε στην Digital TV ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Πανίκκος Ξιούρουππας και αναφέρθηκε στον αγώνα που δίνει η ομάδα απόψε κόντρα στην ΠΑΕΕΚ. 

“Η Ομόνοια είναι το φαβορί όμως πρέπει να το δείξει με καλή απόδοση. Απέναντι σ΄ένα φιλόδοξο αντίπαλο, η ΠΑΕΕΚ διεκδικεί σε κάθε ματς το κέρδος. Αν παρουσιαστεί σωστά η Ομόνοια θα κερδίσει το ματς. Είναι φανερό ότι κάτι αλλάζει. Η νίκη επί του Απόλλωνα ήταν μία επαγγελματική νίκη… Κατάφερε να κερδίσει το ντέρμπι και ανέβασε την ψυχολογία του κόσμου και των ποδοσφαιριστών. Είδαμε μετά το παιχνίδι με την Βασιλεία όπου η Ομόνοια παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Πιστεύω ότι η Ομόνοια σιγά – σιγά θα κερδίσει τα παιχνίδια, θα μειώσει την διαφορά και θα μπει σε τροχιά τίτλου”

Για το πρωτάθλημα γενικότερα… 

“Θα δούμε ένα πολύ συναρπαστικό πρωτάθλημα. Ο Εθνικός είχε πολύ καλή παρουσία απέναντι στην ΑΕΛ. Βλέπουμε τον Άρη που στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ τον αδικεί το αποτέλεσμα χωρίς όμως να μειώνω το ΑΠΟΕΛ. Η μέχρι στιγμής εικόνα του πρωταθλήματος μας δείχνει ότι το πρωτάθλημα είναι συναρπαστικό”