Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Η τέλεια εβδομάδα

Η τέλεια εβδομάδα


Πολύ καλά εξελίχθηκε η εβδομάδα που μας πέρασε για την ΟΜΟΝΟΙΑ, όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι για όλα τα τμήματα του σωματείου μας, αλλά και τις ομάδες της ακαδημίας ποδοσφαίρου. Επειδή η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ και όχι απλώς ποδοσφαιρικός και επειδή εμείς μάθαμε να ασχολούμαστε με όλα όσα έχουν σχέση με το οικοδόμημα αυτή της μεγάλης ομάδας, δεν μπορούμε να κρύψουμε την χαρά μας για το πώς κύλησε η εβδομάδα. Μπορούμε να πούμε ότι αυτή η εβδομάδα είναι ίσως από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων και ας ελπίσουμε πως θα ακολουθήσουν και άλλες. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, από τη Δευτέρα μέχρι την Κυριακή η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε 10 νίκες τις οποίες θα σας αναφέρουμε πιο κάτω.

Αρχή θα κάνουμε με την Πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, που σε διάστημα πέντε ημερών πέτυχε δύο νίκες και μάλιστα σε ντέρμπι. Τη Δευτέρα αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος πετόσφαιρας κερδίζοντας την με 3-1 σετ, ενώ την Παρασκευή σε εντός έδρας παιχνίδι για την 3η αγνωστική επιβλήθηκε της Ανόρθωσης με 3-2 σετ. Έτσι η ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς πέρασε δύο πολύ δύσκολα εμπόδια δείχνοντας ότι μπορεί να πετύχει πολλά.

Με νίκη συνέχισε την πορεία της στο πρωτάθλημα φούτσαλ αυτή την εβδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ, κερδίζοντας 4-1 την ομάδα του Αραράτ. Οι πράσινοι πέτυχαν την πέμπτη τους νίκη σε έξι αγώνες και συνεχίζουν με ανεβασμένη ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.

Πρεμιέρα με εύκολη νίκη για την Καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας. Οι πράσινοι μπορεί φέτος να αγωνίζονται στη Β’ Κατηγορία αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι στους στόχους της που δεν είναι άλλοι από νίκη σε κάθε αγώνα. Για την 1η αγωνιστική η ομάδα μας πήρε τη νίκη επί του Ονήσιλλου Σωτήρας με 68-48 και μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Όσο αφορά την ποδοσφαιρική ομάδα, που αγωνίστηκε και τελευταία χρονικά, κέρδισε τη Νέα Σαλαμίνα με 3-0 και έκλεισε την εβδομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι πράσινοι έδωσαν έτσι συνέχεια στο σερί νικών τους και έδειξαν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι εκεί και μπορεί για τον τίτλο.

Στις πιο πάνω παραγράφους αναφερόμαστε για τις 5 νίκες, των τμημάτων ποδοσφαίρου, φούτσαλ, πετόσφαιρας και καλαθόσφαιρας. Ενώ πιο κάτω μπορείτε να διαβάσετε για τις 5 νίκες που πέτυχαν οι ομάδες των ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συμμετέχει με δύο ομάδες στο προαιρετικό πρωτάθλημα κάτω των 13, η μία ομάδα στελεχώνεται με παιδιά που γεννήθηκαν το 2000 και η άλλη με παιδιά του 2001 που αγωνίζεται για να πάρουν εμπειρίες οι μικροί αφού ανεξαρτήτως θέσης δεν θα προχωρήσει στην επόμενη φάση. Οι μικροί του 2000 κέρδισαν με 9-2 το Χαλκάνορα ενώ οι πράσινοι του 2001κέρδισαν με 6-2 τη ΜΕΑΠ.

Για το προαιρετικό πρωτάθλημα κάτω των 15 η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβλήθηκε του ΘΟΪ Λακατάμιας με 7-1 και επέστρεψε στις νίκες. Οι Παίδες είχαν ένα εύκολο πρωινό Κυριακής και πήραν τη νίκη που θα τους βοηθήσει για τη συνέχεια του μαραθωνίου.

Η ομάδα παίδων κάτω των 17, που έχει το ίδιο πρόγραμμα με αυτή των ανδρών, αντιμετώπισε τη Νέα Σαλαμίνα εντός έδρας και κέρδισε σχετικά εύκολα με 4-1. Οι πράσινοι που βρίσκονται στη 2η θέση του πρωταθλήματος παίδων U17 μετρούν τέσσερις συνεχόμενες νίκες, ενώ εντός έδρας έχουν το απόλυτο των βαθμών.

Σπουδαία νίκη πάνω στον αιώνιο αντίπαλο πέτυχε η ομάδα Νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αυτή την αγωνιστική. Οι πράσινοι κέρδισαν δίκαια το Αποέλ με 4-3 σε ένα παιχνίδια με ανατροπές στο σκορ και μείωσαν τη διαφορά τους από την κορυφή στον 1 βαθμό.

Μόνο νίκες στα παιχνίδια της  εβδομάδας λοιπόν για την ΟΜΟΝΟΙΑ και ελπίζουμε να έχουμε πολλές τέτοιες εβδομάδες ξανά. Ενώ το ξαναλέμε, ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο.