Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Πάει για το… σπάσιμο της έδρας

Πάει για το… σπάσιμο της έδρας

 


Στη Λεμεσό και συγκεκριμένα την κλειστή αίθουσα “Νίκος Σολωμονίδης” πηγαίνει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, που αντιμετωπίζει στις 19:45 την ΑΕΛ, στον πρώτο τελικό των play-offs του Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Β1 Κατηγορίας. Η ομάδα μας στοχεύει στο… σπάσιμο της έδρας του αντιπάλου για να ξεκινήσει ιδανικά τη σειρά των τελικών, που θα ολοκληρωθεί όταν μια εκ των δύο πετύχει τρεις νίκες. Οι “πράσινοι” προετοιμάστηκαν όσο το δυνατό καλύτερα μπορούσαν για αυτό το παιχνίδι.

Στην κανονική διάρκεια ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΕΛ συναντήθηκαν δύο φορές, με το “τριφύλλι” να μετράει ισάριθμες ήττες, όμως αμφότερες ήταν με μικρή διαφορά και τα ματς κρίθηκαν στη λεπτομέρεια. Καμία σημασία όμως δεν παίζουν τα παιχνίδια εκείνα, ενώ το προσεχές αναμένεται εντελώς διαφορετικό και ασφαλώς αμφίρροπο. Ελαφρώς προβάδισμα μπορεί να λεχθεί πως έχουν οι γηπεδούχοι λόγω της έδρας, όμως με καθαρό μυαλό και ηρεμία από τους παίκτες του Κυριάκου Αδάμου μπορεί να έρθει το “διπλό”.

Εκτός έδρας λοιπόν παίζει η ομάδα μας, που δεν θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου της, αλλά αυτό θα γίνει στο δεύτερο παιχνίδι. Στον τελικό της Κυριακής στο στάδιο “Ελευθερία” η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει στο πλευρό της τον 6ο παίκτη, με τη ΘΥΡΑ 9 να ετοιμάζεται για να δώσει έντονο παρών. Μέχρι τότε όμως η σκέψη όλων στο “πράσινο στρατόπεδο” είναι στο αποψινό ματς.

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ:
Κομισάριος: Χριστοφίδης Πέτρος
Διαιτητής Α’: Στυλιανού Στέφανος
Διαιτητής Β’: Αθανασίου Μάριος
Διαιτητής Γ’: Πλακωτας Γιάννης
Σημειωτής: Αντωνιάδης Ορέστης
Χρονομέτρης: Σχίζα Νίκη
Χειριστής 24′: Γαβριήλ Διάνα