Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Παύλος Προδρόμου: «Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα πρωταθλήτριας»

Παύλος Προδρόμου: «Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα πρωταθλήτριας»

img_7682


Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας φούτσαλ του σωματείου μας, Παύλος Προδρόμου, ο οποίος αφού υπενθύμισε πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα, τόνισε πως στην αυριανή (20:30) αναμέτρηση κόντρα στον Αρίων Εργατών, μοναδικός στόχος είναι η νίκη. «Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα πρωταθλήτριας» επεσήμανε, σχετικά με την αντίδραση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά την ήττα που δέχτηκε στην 8η αγωνιστική.

Για το παιχνίδι της Πέμπτης ανέφερε:

 «Έχει αποδεχτεί ότι στο φετινό πρωτάθλημα δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Εμείς θα πρέπει από το ξεκίνημα του αγώνα να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό, ούτως ώστε να οδηγήσουμε τον αγώνα εκεί που εμείς θέλουμε. Στόχος μας ασφαλώς είναι η νίκη, την οποία θέλουμε να συνδυάσουμε με καλή εμφάνιση».

Αναφορικά με την προετοιμασία της ομάδας επεσήμανε:

«Δουλεύουμε τις τελευταίες μέρες πάνω στον αντίπαλό μας, μελετούμε τα στοιχεία του, για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι για τον αγώνα. Επιβάλλεται να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι, ούτως ώστε να πετύχουμε το ζητούμενο».

Για την αντίδραση της ομάδας μας μετά την ήττα που δέχτηκε:

«Είναι γεγονός ότι η ομάδα αντέδρασε πολύ καλά μετά την ήττα που δεχτήκαμε, καθώς στο παιχνίδι με την ΑΕΚ είχαμε πολύ καλή απόδοση, ήμασταν αποφασισμένοι και συνδυάσαμε μεγάλη σε έκταση νίκη και καλό θέαμα. Η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα πρωταθλήτριας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό».

Τόνισε ότι επιβάλλεται η ομάδα μας να σταθεροποιήσει την απόδοσή της:

«Αυτό που επιβάλλεται να κάνουμε είναι να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας σε ψηλά επίπεδα, διότι ακολουθούν παιχνίδια ντέρμπι στα οποία θα πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι».

Κλείνοντας έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

«Είναι δεδομένο πως θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Αυτός είναι η μεγάλη μας δύναμη και με τη δική του παρουσία στο γήπεδο, βγάζουμε πολύ καλύτερη εικόνα. Θα ήθελα να τους ζητήσω να έρθουν στο «Ελευθερία» την Πέμπτη, ούτως ώστε να αποτελέσουν τον 6ο μας παίκτη, στην προσπάθεια για κατάκτηση της νίκης»