Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Μετράει αντίστροφα για το μεγάλο παιχνίδι

Μετράει αντίστροφα για το μεγάλο παιχνίδι

 


Πλησιάζει το μεγάλο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον 3ο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και όλοι στην ομάδα ζουν και αναπνέουν για το βράδυ της Τετάρτης. Οι πράσινοι θα φιλοξενήσουν στη Λευκωσία  (08/11 20:00) την Πολωνική Γιαστρέπσκι με τον επαναληπτικό να είναι ορισμένος στις 12/11 στην έδρα της αντιπάλου ομάδας.

Στο τριφύλλι άφησαν πίσω τους την ήττα από τον Παφιακό και δουλεύουν έχοντας μοναδικό στόχο τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι με τους Πολωνούς, για να κάνουν το πρώτο βήμα για πρόκριση στους ομίλους της μεγάλης διοργάνωσης.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα έχει στη διάθεση του αυτή τη φορά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Φέλιξ Λουίς. Οι πράσινοι δήλωσαν τον πετοσφαιριστή στο ρόστερ για τις δύο αναμετρήσεις.

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως γεμίσει το στάδιο την ημέρα του αγώνα.

Η διάθεση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει και γίνεται καθημερινά στα εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ-Primetel», ενώ εισιτήρια έχουν σταλεί στη Θυρα 9 και τους Συνδέσμους φιλάθλων Λάρνακας, Λεμεσού.

Η τιμή του εισιτηρίου-εισφορά εισόδου θα είναι στα 5 ευρώ.