Home Uncategorized Λέχθηκε επίσημα το ποσό που έβγαλε ο Ραϊόλα από την πώληση του...

Λέχθηκε επίσημα το ποσό που έβγαλε ο Ραϊόλα από την πώληση του Πογκμπά

 


Είναι ως γνωστόν η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου και από την ημέρα που ολοκληρώθηκε δεν έχει σταματήσει η συζήτηση εάν άξιζε ή όχι τα χρήματα αυτά. Ο λόγος για τη μετακίνηση του Πολ Πογκμπά από τη Γιουβέντους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που κόστισε στους “κόκκινους διαβόλους” 105 εκατομμύρια ευρώ! Από αυτό το ποσό το μεγαλύτερο μέρος πήγε στα ταμεία των Πρωταθλητών Ιταλίας, ενώ ασφαλώς μερίδιο πήρε ο μάνατζερ του Γάλλου παίκτη, ο Μίνο Ραϊόλα.

Μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει γνωστό το ακριβές ποσό που έβαλε ο Ιταλός ατζέντης στην τσέπη του, κάτι που πλέον λέχθηκε επίσημα, από τον διευθυντή των “μπιανκονέρι”, Μπέπε Μαρότα. «Ο Πογκμπά έπειτα από τέσσερα χρόνια στη Γιουβέντους αποφάσισε να επιστρέψει στην Αγγλία. Ήθελε να πάει με κάθε κόστος, όχι απλώς για τα χρήματα. Θα μπορούσαμε επίσης να ικανοποιήσουμε τα αιτήματά του, αλλά αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα αναταραχή στα αποδυτήρια» ήταν το αρχικό σχόλιο του ανθρώπου της “Γηραιάς κυρίας”.

Ακολούθως ο Μαρότα πρόσθεσε «Από την Γιουνάιτεντ ζητήσαμε 105 εκατομμύρια ευρώ, συν ακόμη 5 εκ. ευρώ σε μπόνους σε περίπτωση ανανέωσης ή πωληθεί σε άλλη ομάδα με πάνω από 50 εκ. ευρώ. Από το ποσό της μεταγραφής, 27 εκ. ευρώ καταβλήθηκαν στον μάνατζερ του Πογκμπά, τον Μίνο Ραϊόλα και τους συνεργάτες του».

https://twitter.com/UNILADFooty/status/790901981317468160