Home TOP NEWS Με νίκη αποφορτίζει την πίεση

Με νίκη αποφορτίζει την πίεση

Με όποιον κι αν μιλήσεις κοντά στην ΟΜΟΝΟΙΑ αυτές τις μέρες, θα σου πει για την πίεση που νιώθει όλη η ομάδα. Οι μη ικανοποιητικές εμφανίσεις της ομάδας στα προηγούμενα παιχνίδια, έφεραν κριτική που με τη σειρά της αύξησε την πίεση προς τους ποδοσφαιριστές να αποδώσουν καλύτερα, στα επίπεδα που αρμόζει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Κάρβερ και το τεχνικό επιτελείο, πρέπει να βρουν τους τρόπους να την αξιοποιήσουν θετικά, να την χρησιμοποιήσουν για να αντιληφθούν τις απαιτήσεις και να παραμείνουν συγκεντρωμένοι.


Πίεση έχουν άλλωστε όλες οι μεγάλες ομάδες, αν και αντιλαμβανόμαστε πως σε αυτή τη φάση είναι έντονη στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Καλό είναι να σκέφτονται όλοι πως αν κερδίσουν τον Απόλλωνα, θα αποφορτιστούν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Θα μπορέσουν από τη Δευτέρα και μετά, να σκεφτούν πιο καθαρά, να μπορέσουν να δουλέψουν (έρχεται και διακοπή) για να βελτιωθούν ουσιαστικά. Η επόμενη μέρα θα είναι πολύ διαφορετική στο Ηλίας Πούλλος, αν έρθει το ξέσπασμα που περιμένουν όλοι.

Με τα πιο πάνω φυσικά, δεν ξεχνάμε τις αδυναμίες μας, ούτε λέμε πως θα διορθωθούν τα πάντα ακόμα κι αν κερδίσουμε τον Απόλλωνα. Είναι αδύνατο άλλωστε από την μια μέρα στην άλλη μια ομάδα που έδειξε τόσα αδύνατα σημεία να τα φτιάξει όλα. Αυτό που λέμε είναι πως σίγουρα οι συνθήκες για δουλειά θα βελτιωθούν σε τέτοια περίπτωση.