Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Άποψη αναγνώστη για τις μεταγραφές Νταμπίζα

Άποψη αναγνώστη για τις μεταγραφές Νταμπίζα

 


Δεν πρόκειται να πω ότι δεν υπάρχουν ευθύνες, αλλά επειδή βλέπω πολλούς να τα βάλλουν με το μοντέλο Τ.Δ θα ήθελα να απλά να υπενθυμίσω ότι εμείς ως κόσμος φωνάζαμε για το συγκεκριμένο μοντέλο, εμείς οι οπαδοί φωνάζαμε να μην κάμνει κάποιος Άγης και κάποιος Πολυκάρπου τες μεταγραφές, αλλά άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Εμείς οι οπαδοί ζητούσαμε να αποξενωθούμε που τον Καραβίδα τζαι τα κρέατα που μας επούλαν για χρυσάφι.

Ας πάρουμε τις μεταγραφές Νταμπίζα:

Ματ Νταρμπυσαϊρ: Έδειξε ότι ξέρει πολλά καντάρια μπάλα, αλλά πολλές φορές ήταν μόνος και αβοήθητος. Είναι αδιανόητο να λέμε ότι ένας παίκτης που αγωνιζόταν στην Premier League αλλά και στην απαιτητική Championship, ότι είναι πατάτα όπως άρχισαν να λένε κάποιοι!!

Κλέιτον: Ο Άνθρωπος είναι πολλής για την Κύπρο!! Και με περισσότερη προετοιμασία και παιχνίδια στα πόδια του θα το αποδείξει!!

Παντελιάδης: Έκανε λάθη και σοβαρά, αλλά θα τον κρίνω ΜΟΝΟ όταν παίξει στη θέση του.

Σοελιάδης: Στη μισή ώρα που έπαιξε μου φάνηκε παίκτης που μπορεί να βοηθήσει και το λάθος ήταν που δεν άρχισε από την αρχή.

Τουρέ: Παίκτης που από τη στιγμή που μπήκε άλλαξε το κέντρο. Πιστεύω πως μαζί με το Ρενάτο και ένα 6ρι δυνάμενο, στυλ Σοάρες θα είμαστε καλυμμένοι.

Γιόργκενσεν: Δεν μπορεί να κριθεί αλλά από τα φιλικά έδειξε να έχει καλά στοιχεία

Κότσαρης: Δεν μπορεί να κριθεί

Νασιμέντο: Ο παίκτης που και τι δεν άκουσε. Ούτε ο Αλαμπί, η μεγαλύτερη πατάτα του Κυπριακού ποδοσφαίρου δεν άκουσε τόσα στα 7(!!!!!) χρόνια που ήταν στην ΟΜΟΝΟΙΑ!! Καλά κάνουμε να μην κρίνουμε ένα παίχτη από ένα παιχνίδι. Τα παραδείγματα των Σουάρες και Άλβες είναι εκεί, ακόμα και του «καλού» Σκαραμοτσίνο.

Συμφωνώ και επαυξάνω με ΟΛΟΥΣ όσους έφυγαν. Μάλιστα αν έφευγαν και ευθείς εξαρχής οι Φλορέσκου, Καρλίτος και Μπατιμπάγκα, όπως ήταν στο πλάνο, τότε θα μιλούσαμε για 100% επιτυχία στου παίχτες που έφυγαν.

Πέρσι είμουν από τους λίγους που έλεγαν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ ΔΕΝ έπρεπε να βγει ευρώπη ως τέταρτη. Καλύτερα να μην βγαίναμε καθόλου παρά να βγούμε ως τέταρτοι. Δέχτηκα επίθεση και ακραία επίθετα για αυτή μου την τοποθέτηση. Τελικά είχα δίκαιο. Στην πρώτη του δημοσιογραφική ό Τ.Δ είπε πως δε θα κάνει μεταγραφές μόνο για ευρώπη και καλά έκανε. Οι περιπτώσεις παιχτών τύπου Εζέ και Εμπέμπα και Μεντύ είναι εκεί.

Ναι ίσως να έπρεπε να κινηθεί πιο γρήγορα, αλλά γιατί να κινηθεί αν δεν υπήρχαν οι καλές περιπτώσεις.

Προσωπικά θα στηρίξω τον Νταμπίζα και θα τον κρίνω στο τέλος. Ήξερα από την αρχή ότι ευρώπη δε θα προχωρούσαμε πολύ και δε ξέρω για κάποιοι είχατε τις αυταπάτες ότι θα γινόταν το αντίθετο. Καλό θα ήταν για ΜΙΑ φορά να αφήσουμε κάποιον να κάνει τη δουλειά του και να τον κρίνουμε στο τέλος. Ίσως να μην πάρουμε πρωτάθλημα ή κάποιο τίτλο, αλλά το σημαντικό για μένα την πρώτη χρονιά είναι ο επαγγελματισμός και το να θωρκούμαστε μέσα στο γήπεδο. Στο πρώτο νομίζω δεν πρέπει να έχει κανείς παράπονο από τον Τ.Δ, στο δεύτερο θα δώκω το τσανς μου!!

Ευχαριστώ,
Κωνσταντίνος