Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παιχνίδι, παιχνίδι και στο τέλος βλέπουμε

Παιχνίδι, παιχνίδι και στο τέλος βλέπουμε

img_9292


Το γράψαμε και πιο παλιά, όσο η ΟΜΟΝΟΙΑ παίρνει νίκες, η διαφορά από εκείνους που καταδιώκει θα μειώνεται! Το Σαββατροκύριακο που πέρασε, μείωσε τη διαφορά τόσο από τη δεύτερη θέση, όσο και από την τρίτη. Σε επίπεδα μάλιστα που δεν απαγορεύουν τις ελπίδες, δεν απαγορεύουν την τοποθέτηση του πήχη λίγο πιο ψηλά από την τετράδα.

Το μυστικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή τη στιγμή είναι να μην ασχολείται με το τι κάνουν όλοι οι άλλοι. Να βλέπει πώς να πάρει τους τρεις βαθμούς στο δικό της παιχνίδι, να ψάχνει τι πρέπει να διορθώσει για να παίζει καλύτερα, να επιβάλλεται του αντιπάλου και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να βλέπει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, χωρίς να υποτιμά, ούτε να υπερεκτιμά τον αντίπαλο. Πρόβλεψη μας είναι πως αν οι πράσινοι κερδίσουν Αγία Νάπα και Άχνα, μέχρι να μπουν στα ντέρμπι η διαφορά θα είναι ακόμα μικρότερη.

Για αυτό το λόγο και μόνο πάντως, θα πούμε πως πρέπει να είμαστε όλοι σε θέση να ανεχτούμε κάποιες μέτριες εμφανίσεις σαν τη προχθεσινή, αρκεί να είναι οι εξαιρέσεις και όχι ο κανόνας. Και αρκεί φυσικά, η ομάδα να παίρνει τους τρεις βαθμούς. Καμιά ομάδα δεν κάνει μόνο καλές εμφανίσεις, πόσο μάλλον μια ομάδα με τόσα προβλήματα. Όταν κάποιες φορές λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πιάνει υψηλά στάνταρντ απόδοσης αλλά κερδίζει, πρέπει να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο και να γυρίζουμε σελίδα. Αρκεί ξαναλέμε αυτά τα παιχνίδια να είναι εξαιρέσεις.