Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Την κατάλληλη στιγμή θα παίξει ο Μάκης

Την κατάλληλη στιγμή θα παίξει ο Μάκης

8brizg3c


Η φάση ήταν ως μη γενόμενη, αφού ο διαιτητής είχε σφυρίξει κάποια δευτερόλεπτα πριν. Στην εξέλιξη της όμως, ήρθε το λάθος από τον Λεβίτα και έτσι ήταν φυσιολογικό να ερωτηθεί σήμερα ο Τόνι Σαβέφσκι για το θέμα. Η ερώτηση ξεκάθαρη: “Αφού έκανε λάθος ο Οχάντ, γιατί δεν δοκιμάζετε τον Γιαννίκογλου;”.

Ο Σαβέφσκι πάντως απάντησε κάπως διπλωματικά. Στήριξε όπως ήταν φυσιολογικό τον πρώτο τερματοφύλακα του, αφήνοντας όμως να εννοηθεί πως θα έρθει η ώρα που θα παίξει και ο Μάκης. Δεν διευκρίνισε φυσικά πότε είναι αυτή η ώρα, μπορεί να είναι κόντρα στην Αγία Νάπα το Σάββατο, μπορεί σε κάποιο κύπελλο σε μεταγενέστερο στάδιο. Είπε συγκεκριμένα:

Πρέπει ανά πάσα στιγμή να δείχνουμε σοβαρότητα ανεξάρτητα προβλημάτων. Κάθε απόφαση που παίρνουμε, είτε έγιναν λάθη είτε όχι, να μας επιτρέπεται να λαμβάνεται από εμάς. Υπάρχει το κατάλληλο τάιμιγκ για να βάλεις ή να βγάλεις ένα ποδοσφαιριστή από το παιχνίδι.

Αν το τάιμιγκ είναι σωστό αυτή την εβδομάδα, μόνο ο Τόνι και οι συνεργάτες του το γνωρίζουν. Το βέβαιο είναι πως όποιος κι αν βρεθεί κάτω από το τέρμα πρέπει να στηριχθεί.  Όποιος και αν παίξει το Σάββατο, πρέπει να είναι ψυχολογικά έτοιμος και συγκεντρωμένος σε όλο το 90λεπτο.