Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο κόσμος μπαλίτσα θέλει να βλέπει…

Ο κόσμος μπαλίτσα θέλει να βλέπει…

sak_8612


Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά. Αρχικά αποκλειστήκαμε στην Ευρώπη, μετά ήρθαν νωρίς τα πρώτα στραβοπατήματα και στο καπάκι τα οικονομικά προβλήματα. Ακόμα και 3η να έρθει η ΟΜΟΝΟΙΑ και ταυτόχρονα να διατηρήσει τον τίτλο του κυπελλούχου, η χρονιά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχής! Μόνο επιτυχής υπό τις περιστάσεις! Κι όμως ο κόσμος τον τελευταίο καιρό χαμογελά…

Χαμογελά γιατί βλέπει την ΟΜΟΝΟΙΑ να παίζει όμορφη μπάλα! Στο τέλος της ημέρας, ο κόσμος μπαλίτσα θέλει να βλέπει! Όμορφους συνδυασμούς, φάσεις, γκολ! Όταν έρχονται αυτά, έρχονται και τα αποτελέσματα! Και με τα τελευταία, έρχεται η αισιοδοξία και η δύναμη να παλέψεις τη συνέχεια! Δεν είναι εύκολη, το ξέρουμε, όσο όμως ο Εφραίμ και ο Τζίμης κάνουν κούρσες, ο Άλβες τακουνάκια και ο Ασσίς μαγικές πάσες, εμείς θα βρίσκουμε τρόπο να τα καταφέρνουμε!

Τα εύσημα ασφαλώς πρέπει να πάνε στο Σαβέφσκι. Οι πράσινοι ξεδίπλωσαν τεράστια ποιότητα τον τελευταίο καιρό, τέρματα σαν το τρίτο με την Αλκή αγγίζουν τη τελειότητα. Το ζητούμενο βραχυπρόσθεσμα είναι να διορθωθούν και τα λάθη μέχρι να φτάσουμε στους στόχους μας. Μακροπρόθεσμα, είναι να διατηρηθεί ένας κορμός και η ομάδα να γίνει ακόμα καλύτερη! Τις δυνατότητες τις έχει.