Home TOP NEWS «Η προετοιμασία γίνεται πάνω σε επαγγελματικές βάσεις»

«Η προετοιμασία γίνεται πάνω σε επαγγελματικές βάσεις»

xristodoulosagis


Για την προετοιμασία και γενικά τον προγραμματισμό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε στο Super Sport FM O Χριστόδουλος Χριστοδούλου. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του σωματείου μας είπε πως υπάρχει ενδεχόμενο να μείνει λίγες ημέρες περισσότερο η ομάδα στη Βουλγαρία για να δώσει περισσότερα φιλικά, αφού είναι δύσκολο να βρεθεί δυνατός αντίπαλος στην Κύπρο τέτοια εποχή. Αναφέρθηκε ακόμη για τις επόμενες προσθήκες, με τις οποίες θα συμπληρωθεί το ρόστερ, ενώ κάλεσε τον κόσμο να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: 

Για την προετοιμασία: «Το βράδυ η ομάδα αναχωρεί για τη Βουλγαρία όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Έχουν προγραμματιστεί δύο φιλικά παιχνίδια. Γίνεται προσπάθεια για ακόμα ένα φιλικό».

Για την προσπάθεια διεξαγωγής φιλικού στην Κύπρο: «Θέλουμε να δούμε που θα μπορέσουμε να κλείσουμε το τελευταίο φιλικό πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Στην Κύπρο είναι δύσκολο αφού δεν υπάρχει ομάδα. Έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες με ομάδες του εξωτερικού για να έρθουν στην Κύπρο, αλλά δεν έχουν καρποφορήσει. Έτσι υπάρχει η πιθανότητα να μείνει στη Βουλγαρία ακόμα λίγες μέρες. Στις 2 Ιουλίου πρέπει η ομάδα να είναι όσο το δυνατό πιο έτοιμη γίνεται. Η προετοιμασία γίνεται πάνω σε επαγγελματικές βάσεις. Το ότι καταφέραμε να κρατήσουμε το βασικό μας κορμό μας δίνει αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά».

Για το μεταγραφικό σχεδιασμό: «Ο προγραμματισμός δεν σταμάτησε ποτέ και αυτό φάνηκε στην πράξη. Ήταν όλα σε προχωρημένο βαθμό. Αν δεν υπήρχαν και άλλα πράγματα ίσως να κλείναμε πιο νωρίς. Πάμε πολύ καλά και σε αυτό τον τομέα. Όλα αυτά ελπίζουμε να καρποφορήσουν τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο πρωτάθλημα Υπολείπεται η απόκτηση ενός μέσου και κατά πάσα πιθανότητα και ενός τερματοφύλακα, όπου στόχος μας είναι να είναι Κύπριος».

Για την προσπάθεια επέκτασης της συνεργασίας με τους Κύπριους: «Προχωρά και αυτό το θέμα. Έγιναν συναντήσεις με τους μάνατζερ τους και το θέμα είναι σε πολύ καλό δρόμο».

Για τα διαρκείας: «Δεν έχει αυξηθεί ο αριθμός στο βαθμό που έπρεπε. Πρέπει άμεσα να έρθει ρευστό στα ταμεία της ομάδας. Δεν υπάρχουν ούτε άλλα εισοδήματα αυτή τη στιγμή, πέραν των προϊόντων. Το να πάρει ο κόσμος τα διαρκείας, δίνει άνεση στην ομάδα».