Home TOP NEWS Εβδομάδα Ευρώπης

Εβδομάδα Ευρώπης

filiko-aek-gsz-24-6-b (3)


Νωρίς νωρίς στα βάσανα. Ιούνιο μήνα, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει στη τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Η ομάδα μας την Πέμπτη αντιμετωπίζει στην Αρμενία την τοπική Μπάναντς και θέλει να βάλει γερές βάσεις πρόκρισης στο β’ προκριματικό, εκεί που θα συναντήσει μια από τις Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και Σλόμποντα. Η αναχώρηση για την Αρμενία είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη και μέχρι τότε η ομάδα πρέπει να είναι όσο πιο έτοιμη γίνεται.

Το λέμε γιατί στο τελευταίο φιλικό, φάνηκε να χρειάζεται ακόμα χρόνο για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης και κυρίως για να αφομοιώσει το 4-4-2 που προσπαθεί να εφαρμόσει ο Τζον Κάρβερ. Εδώ και πολλά χρόνια, η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει 4-2-3-1, ενώ και οι πλείστοι από τους νέους σε αυτό το σχηματισμό έπαιζαν πέρσι. Είναι φυσιολογικό να χρειάζεται χρόνος, είναι και επιτακτική ανάγκη η πρόκριση στην επόμενη φάση, οπότε η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να βάλει το καλό της κοστούμι.

Η ομάδα επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις, μετά το χθεσινό ρεπό. Ο Κάρβερ λογικά έχει χρόνο να βάλει μόνο τις τελευταίες πινελιές πριν το πρώτο ευρωπαϊκό. Ο στόχος είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει κεφάλι στην υπόθεση πρόκριση και δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό των παικτών και του τεχνικού τημ.