Home TOP NEWS ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΖ 1-1

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΖ 1-1

 


Ισόπαλο 1-1 έληξε το πρώτο φιλικό στο πλαίσιο του δεύτερου σταδίου προετοιμασίας της ομάδας μας. Οι πράσινοι εξήλθαν ισόπαλοι με την ΑΕΖ Ζακακίου.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτοί που έμειναν εκτός του φιλικού

Πώς έπαιξε η ΟΜΟΝΟΙΑ

Α’ Ημίχρονο

Η πρώτη φάση για την ομάδα μας ήρθε στο 15ο λεπτό όταν ο Μαργκάσα βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Χριστοφή, αυτός απέφυγε τον αμυντικό και πλάσαρε, όμως απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 20′ οι πράσινοι έφτιαξαν καλύτερη φάση. Ο Σοϊλέδης έκανε το παράλληλο γύρισμα στην περιοχή, ο Χριστοφή το πλασέ στην κίνηση και ο τερματοφύλακας απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 26′ άλλαξαν οι ρόλοι. Ο Χριστοφή έφυγε στην πλάτη της άμυνας, βρήκε παράλληλα τον Σοϊλέδη, το σουτ του οποίου αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα. Στο 34΄ ήρθε μία νέα φάση με πρωταγωνιστή ξανά το Χριστοφή. Μετά από κάθετη μπαλιά του Κλέιτον, ο Τζίμης έκανε το δυνατό σουτ και απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. Ο επιθετικός μονόλογος της ομάδας μας συνεχίστηκε και στο 37′ ήρθε άλλη μία φάση με τον Ιβανόφ αυτή τη φορά να παίρνει την κάθετη του Κλέιτον, χωρίς να μπορεί όμως να κάνει το σωστό κοντρόλ στην περιοχή. Μία κεφαλιά του Τζίμη μετά από στημένο του Κλέιτον στο 38′ πέρασε άουτ.

B’ Ημίχρονο

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές από τον Τζον Κάρβερ. Στο 52′ ο Αμίρ Αγκάγιεφ άνοιξε το σκορ για τους πράσινους. Το τέρμα ήρθε όταν ο Μάριος βρήκε τον Κλέιτον πλάγια στην περιοχή, αυτός γύρισε στο ύψος του πέναλτι για τον Αγκάγιεφ, που με σουτ έκανε το 1-0. Η ΑΕΖ απάντησε ένα πεντάλεπτο μετά (57′) με τον Παχίπη μετά από πλασέ εντός περιοχής. Στο 58′ έγιναν οι πρώτες αλλαγές με τον Ντάρμπισαϊαρ να περνά και να βγαίνει σε τετ α τετ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, δεν μπόρεσε όμως να σκοράρει. Στο 68′ ο Κλέιτον εκτέλεσε απευθείας το φάουλ χωρίς να απειλήσει. Στο 78′, είχαμε ένα παράλληλο γύρισμα του Νταρμπισάιαρ στον Αγκάγιεφ που ήταν μόνος στο δεύτερο δοκάρι, ωστόσο αμυντικός έκανε προβολή και έδιωξε.

OMONOIΑ: Κότσαρης, Δημητρίου, Σοϊλέδης (58′ Παντελιάδης), Νασιμέντο, Κονομής (58′ Φραγκέσκου), Μαργκάσα, Τουρέ, Κλέιτον, Αγκάγιεφ, Ιβανόφ (64′ Γιόργκενσεν), Χριστοφή (58′ Ντάρμπισαϊαρ).

Κίτρινες: 51′ Αγκάγιεφ, 56′ Τουρέ

Η ενημέρωση από το γραφείο τύπου