Home TOP NEWS Επανέναρξη χωρίς ντέρμπι στο Πρωτάθλημα

Επανέναρξη χωρίς ντέρμπι στο Πρωτάθλημα

 


Μετά από μια εβδομάδα χωρίς αγωνιστική δράση, λόγω της διακοπής για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας, οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στα γήπεδο. Επανέναρξη του Πρωταθλήματος με τους εφτά αγώνες για την 3η αγωνιστική, που θα διεξαχθεί σε τρεις δόσεις. Δεν περιλαμβάνεται κανένα ντέρμπι στο πρόγραμμα, όμως όλες οι αναμετρήσεις έχουν ενδιαφέρον, κάποιες περισσότερο, ενώ άλλες με ιδιαιτερότητες.

Πρώτη σέντρα το Σάββατο στις 18:00 με την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΚ και Καρμιώτισσα. Το παιχνίδι θα διεξαγόταν στη νέα έδρα της Λαρνακιώτικης ομάδας, το ιδιόκτητο της γήπεδο, αλλά τελικά αποφασίστηκε να γίνει στο ΓΣΖ. Αξίζει να αναφερθεί πως θα είναι ο πρώτος αγώνας της ΑΕΚ στο Πρωτάθλημα, αφού οι προηγούμενοι δύο είχαν αναβληθεί λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Μια ώρα αργότερα η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται τη Δόξα, που παραμένει χωρίς βαθμό, έχοντας δώσει όμως ένα αγώνα, αφού δεν έπαιξε στην πρεμιέρα. Από την άλλη, η ομάδα μας θέλει να επανέλθει στις νίκες, μετά την ισοπαλία στην προηγούμενη αγωνιστική. Τελευταίο παιχνίδι της ημέρας αυτό στο “Αμμόχωστος”, με τη Νέα Σαλαμίνα να αντιμετωπίζει το Αποέλ. Η γηπεδούχοι θα κυνηγήσουν το πρώτο τους τρίποντο, ενώ οι φιλοξενούμενη τη δεύτερη σερί νίκη.

Με τοπικό ντέρμπι ξεκινάει η δράση την Κυριακή, με τον Απόλλωνα να κοντράρεται με την ΑΕΖ, που παραμένει αήττητη. Στο Παφιακό θα διεξαχθεί ο αγώνας, νέα έδρα της ομάδας του Ζακακίου. Στη Λάρνακα ο Ερμής φιλοξενεί την Αναγέννηση, με τις δύο ομάδες να ευελπιστούν πως θα πετύχουν την πρώτη τους νίκη. Οι “φτεροπόδαροι” δεν είχαν ακόμη βαθμολογικό κέρδος, σε αντίθεση με την ομάδα της Δερύνειας που μετράει ένα βαθμό.

Δύσκολη έξοδος για την Ανόρθωση, που πάει στο Τσίρειο να αντιμετωπίσει τον Άρη, που μετράει δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς. Ένα αγώνα έδωσε μέχρι στιγμής η ομάδα της Αμμοχώστου και τελείωσε ισόπαλος.

Τη Δευτέρα 19:00 αρχίσει ο τελευταίο αγώνας της 3ης αγωνιστικής, με την ΑΕΛ να τίθεται αντιμέτωπη με τον Εθνικό Άχνας στο Τσίρειο. Η γηπεδούχος είναι η μοναδική ομάδα που μάζεψε έξι βαθμούς έως τώρα και στοχεύει να τους κάνει εννιά, ενώ η αντίπαλος της κυνηγάει τον πρώτο της βαθμό.

Sponsored by bet365

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 3ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου
18:00 ΑΕΚ Λάρνακας – Καρμιώτισσα (Cytavision Sports 2)
19:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Δόξα Κατωκοπιάς (Primetel)
20:00 Νέα Σαλαμίνα – Αποέλ (Cytavision Sports 1)

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου
18:00 ΑΕΖ – Απόλλων (Cytavision Sports 2)
19:00 Ερμής – Αναγέννηση Δερύνειας (Cytavision Sports 7)
20:00 Άρης – Ανόρθωση (Cytavision Sports 1)

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου
19:00 ΑΕΛ – Εθνικός Άχνας (Cytavision Sports 1)

Sponsored by bet365