Home TOP NEWS Χωρίς τους Ντάρμπισαϊαρ και Όρσουλιτς

Χωρίς τους Ντάρμπισαϊαρ και Όρσουλιτς

 


Σε μια διαχρονικά δύσκολη έδρα ταξιδεύει αύριο η ΟΜΟΝΟΙΑ, που επιζητεί την επιστροφή στις νίκες μετά και αυτή που πέτυχε στην πρεμιέρα. Οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν στο Δασάκι τον Εθνικό Άχνας και δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών, αφού ήδη… άφησαν τέσσερις σημαντικούς κόντρα σε μικρές ομάδες.

Στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής ο Τζον Κάρβερ δεν θα έχει στη διάθεση του τους Ντάρμπισαϊαρ, Σοϊλέδη, Χριστοφή, Καρλίτος, Όρσουλιτς, Βασιλείου, Κονομή, Κότσαρη, Γιόργκενσε και Ιβανόφ. Οι Από την άλλη όμως, επέστρεψαν οι Δημητρίου και Ρουσιάς, που μπορούν να δώσουν λύσεις σε άμυνα και επίθεση αντίστοιχα.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους: Κωνσταντίνο Παναγή, Ντάριο Κρέσιτς, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, Ανδρέα Παναγιώτου, Μάριο Δημητρίου, Λούκα Βύντρα, Μπρούνο Νασιμέντο, Ανδρέα Φραγκέσκου, Θανάση Παντελιάδη, Ρενάτο Μαργκάσα, Φάνο Κατελάρη, Γεράσιμο Φυλακτού, Μπλάτι Τουρέ, Γκεόργκε Φλορέσκου, Κλέιτον, Αμίρ Αγκάγιεφ, Δήμο Χαντζάρα, Σάκη Κύπρου, Ονησίφορο Ρουσιά και Κίλιαν Σέρινταν.

Ενημέρωση για τους τραυματίες:
Φυσιοθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Δημήτρης Χριστοφή, Άρης Σοϊλέδης και Καρλίτος. Ο Ματ Νταρμπισάιαρ, λόγω κάκωσης που δημιουργήθηκε μετά από σύγκρουση κατά τη διάρκεια της προπόνησης, έμεινε εκτός αποστολής. Ο Μάριν Όρσουλιτς ταλαιπωρείται από μυικό τραυματισμό και θα περάσει από διαγνωστικές εξετάσεις για να εξακριβωθεί η κατάστασή του.