Home TOP NEWS Το αλλάζει μετά από καιρό

Το αλλάζει μετά από καιρό

Απουσίες δεν έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ, έχει όμως αποφασιστεί όπως ο Φάνος Κατελάρης μείνει κάποια παιχνίδια στον πάγκο, έτσι ώστε να μην δεχθεί μεγάλο βάρος και πίεση και να βγάλει τη χρονιά χωρίς προβλήματα. Με αυτό στο μυαλό, εικάζουμε πως το ειδικό πρόγραμμα χρησιμοποίησης του Φάνου θα αρχίσει σήμερα που το ματς προσφέρεται και θα έχουμε μια αλλαγή. Ίσως πάντως αυτή να φέρει και αλλαγή συστήματος. Όσον αφορά τους Μαργκάσα και Κλέιτον θα είναι κανονικά στην εντεκάδα.


Άμυνα

Ο Παναγή θα είναι στον άσσο. Σίγουροι μπροστά του οι Κωνσταντινίδης δεξιά, Σοϊλέδης αριστερά και Βύντρα στο κέντρο της άμυνας. Την τέταρτη θέση διεκδικούν οι Φλορέσκου και Όρσουλιτς, ανάλογα με το που θα χρησιμοποιηθεί ο Ρουμάνος.

Μεσαία Γραμμή

Ανάλογα με το σύστημα, θα επιλεχθούν και οι παίκτες που θα είναι στον άξονα και τα φτερά (αν υπάρχουν τέτοια). Σε περίπτωση που ο Κάρβερ διατηρήσει το 4-4-2 ρόμβο, τη θέση του Φάνου θα πάρει ο Φλορέσκου, κεντρικοί μέσοι θα είναι οι Μαργκάσα και Τουρέ και επιτελικός θα είναι ο Κλέιτον.

Αν από την άλλη ο Κάρβερ παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1, αμυντικά χαφ θα είναι οι Τουρέ-Μαργκάσα, επιτελικός ο Κλέιτον και στα φτερά οι Χριστοφή και Σέρινταν.

Επίθεση

Βέβαιος ο Ντάρμπισαϊαρ. Αν έχει παρτενέρ (σε 4-4-2 δηλαδή) αυτός θα είναι ο Σέρινταν.