Home TOP NEWS Δεν έχει εκφραστεί για κανένα

Δεν έχει εκφραστεί για κανένα

Από την στιγμή που η ομάδα δεν πετυχαίνει ούτε φέτος τους στόχους της και θα κτιστεί του χρόνου από διαφορετικό άτομο, επόμενο ήταν τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν. Ειδικά από τη στιγμή που αυτό το άτομο που θα κτίσει την νέα ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ο Πάμπος Χριστοδούλου, που στην ως τώρα καριέρα του έδειξε μεγάλη ικανότητα να κτίζει καλές ομάδες με χαμηλά μπάτζετ. Ήδη έχουν γραφτεί κάποια πράγματα, αλλά πολύ περισσότερο λέγονται δεξιά και αριστερά.


Η πραγματικότητα είναι πως ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν έχει εκφραστεί ακόμα για κανένα ποδοσφαιριστή. Η ομάδα άλλωστε έχει υποχρεώσεις και τους θέλει όλους συγκεντρωμένους σε αυτές. Ο ίδιος ο κόουτς ξέρει πολύ καλά τι θέλει να κάνει και σε ποιες θέσεις στοχεύει, για την ώρα όμως το κρατάει για τον εαυτό του και τους στενούς συνεργάτες του. Η μοναδική περίπτωση για την οποία έχει εκφραστεί ξεκάθαρα είναι ο Δημήτρης Χριστοφή, για τον οποίο είπε το αυτονόητο: “Κρατήστε τον εδώ για πολλά χρόνια ακόμα.”

Μπαίνουμε στο τελευταίο στάδιο του πρωταθλήματος και το αν θα πετύχουμε τον χαμηλότερο έστω στόχο της χρονιάς, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την προσήλωση και την συγκέντρωση των παικτών. Επιβάλλεται να δίνουν 100% κάθε εβδομάδα, μπορεί στο τέλος της ημέρας να παίξει και ρόλο για την παραμονή τους στο ρόστερ.