Home TOP NEWS Κοιτάζουν ήδη και αλλού

Κοιτάζουν ήδη και αλλού

Από ανατροπές άλλο τίποτα η υπόθεση Πιτ Φελτχούιζεν στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Ολλανδός ήταν να έρθει αλλά μετάνιωσε, μετά αποφάσισε ξανά να έρθει αλλά έγινε (από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ) λάθος με το αεροπορικό εισιτήριο του με αποτέλεσμα να μετανιώσει ξανά. Ότι κι αν διαβάσετε εδώ λοιπόν, να ξέρετε πως μπορεί ξανά να ανατραπεί, όσο είναι διατεθειμένοι στην ομάδα μας να περιμένουν τον κατά τα άλλα ικανότατο Ολλανδό πορτιέρο.


Τα άτομα που χειρίζονται τον προγραμματισμό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προσπάθησαν όλο το Σαββατοκύριακο να διαχειριστούν την κατάσταση προσφέροντας εναλλακτικές λύσεις στον Φελτχούιζεν και την εγκυμονούσα σύζυγο του για να μεταβούν στην Κύπρο. Μέχρι χθες το απόγευμα δεν το είχαν καταφέρει με αποτέλεσμα να αρχίσουν να βλέπουν και άλλες περιπτώσεις. Μια από αυτές, είναι και ο Νταμίρ Κάχριμαν, ο Σέρβος τερματοφύλακας του Ερυθρού Αστέρα που αρέσει στον Αντρέα Μαυρή.

Εκτός από τον Κάχριμαν πάντως, φαίνεται να υπάρχει και όνομα που δεν διέρρευσε. Παίκτης για τον οποίο το τεχνικό τιμ είναι βέβαιο και ενδεχομένως να έχουν ήδη μπει σε συζητήσεις. Η όλη υπόθεση με τον Φελτχούιζεν έχει φέρει πίσω τον προγραμματισμό και στην ΟΜΟΝΟΙΑ ξέρουν πως δεν μπορούν να χάσουν άλλο χρόνο. Αν λοιπόν ο Ολλανδός δεν ανταποκριθεί άμεσα στα όσα του λένε από την ομάδα μας, θα αναγκαστούν να πάνε στους επόμενους με τον ‘Άγνωστο Χ” που προαναφέραμε να έχει προβάδισμα.