Home TOP NEWS Αξιολόγηση και αναλύση μετά το ρεπό

Αξιολόγηση και αναλύση μετά το ρεπό

 


Μετά το «στραβοπάτημα» της ομάδας μας με την Αλκή, στο επεισοδιακό παιχνίδι του Σαββάτου, που είχε ως αρνητικό πρωταγωνιστή τον Χαράλαμπο Ξενοφώτος, η τεχνική ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, παραχώρησε στους ποδοσφαιριστές μας μονοήμερο ρεπό. Οι παίκτες του Πάμπου Χριστοδούλου, σήμερα Δευτέρα θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, να πάρουν ανάσες και να καθαρίσουν το μυαλό τους με όλα αυτά που έγιναν το Σαββάτο το βράδυ στο ΓΣΠ. Από την Τρίτη θα επιστρέψουν κανονικά στις προπονήσεις, για να φορτσάρουν για το επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό.

Στις επόμενες προπονήσεις της ομάδας μας, μέχρι το επόμενο παιχνίδι αναμένεται να γίνει και μια αξιολόγηση των τραυματιών Χριστοφή και Εκίθα, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν θα μπορούν να βρίσκονται κανονικά στην αποστολή για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τους «μαυροπράσινους». Πέραν των προπονήσεων ο Πάμπος Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του θα κάτσουν να αναλύσουν στους ποδοσφαιριστές τους όλα αυτά που δεν τους άρεσαν στο παιχνίδι με την Αλκή για να τα διορθώσουν άμεσα.

Άλλωστε σε άλλο ένα παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε κάποιες αδυναμίες και φώναξε ότι χρήζει βελτίωσης στην μεσοαμυντική της γραμμή, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα να μας στοιχίσουν άλλα δύο τέρματα στον φετινό μαραθώνιο. Η αμυντική συμπεριφορά μας πρέπει να διορθωθεί το συντομότερο δυνατό, αν είναι να δούμε τα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας.