Home TOP NEWS Να μην τους δώσουμε δικαιώματα

Να μην τους δώσουμε δικαιώματα

 


Η ΟΜΟΝΟΙΑ μέσα σε τρεις μέρες καλείται να αγωνιστεί για δεύτερη φορά, όμως η ψυχολογία μετά την νίκη και την πεντάρα επί της ΑΕΚ είναι πλέον στα ύψη. Οι «πολεμιστές» του Πάμπου Χριστοδούλου είναι έτοιμοι να καταθέσουν ψυχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν το δεύτερο σερί τρίποντο. Και ξέρουν πολύ καλά τη σημασία του.

Εύκολες ομάδες στον φετινό μαραθώνιο φυσικά δεν υπάρχουν, άλλωστε αυτό αποδείχθηκε και πριν μια βδομάδα με την αναμέτρηση της ομάδας κόντρα στην Πάφο, αλλά και στο γεγονός ότι ο Άρης «έκοψε» βαθμούς από τον Αποέλ.  Χρειάζονται όλοι τεράστια προσοχή λοιπόν και το ίδιο ισχύει και για την Αλκή. Τίποτα δεν θα δοθεί στην ομάδα μας εύκολα.

Φυσικά η μπάλα στο παιχνίδι με την Αλκή είναι στα πόδια των δικών μας ποδοσφαιριστών, οι οποίοι στον απογευματινό αγώνα καλούνται να μπουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να μετατρέψουν τις φάσεις που θα βρουν σε γκολ, να «καθαρίσουν» το παιχνίδι. Με άλλα λόγια να μην δώσουν δικαιώματα στους αντιπάλους να πιστέψουν ή να ελπίζουν ότι μπορούν να πάρουν κάτι θετικό από το παιχνίδι, που άλλωστε θα είναι και μέσα στο δικό μας σπίτι.